Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 28 lip 2006, 11:38

bagg pisze:Pfff, Trezeguet :P
W pewnym stopniu moze tak. Ale do Ruuuuuuuda brakuje mu jeszcze trochę :P
bagg pisze:Carrick to pilkarz, ktorego gra mi sie podobala. Na dlugo zapamietam jego akcje w meczu z bodajze MU wlasnie, kiedy zrobil niesamowity rajd, aby potem rownie niesamowicie przestrzelic ;)
Mylisz się bagg :P Doskonale pamietam tą akcję. To był mecz z Arsenalem (jak tyczki mijał tam zawodników Kanonierów) :wink:
bagg pisze:Z czworki nastepcy Keano trudno pokazac tego najlepszego. Watpie w odejscie Gattuso, Muntari jest naprawde b. dobry, ale czesciej widzialem go na pozycji mediapunty niz def. pomocnika. Mascherano pokazal sie na MS ze swojej najlepszej strony 8) A Diarra to Diarra, za male pieniadze na pewno nie pojdzie.
Też nie chcę mi sie wierzyć w odejście Gattuso z Milanu.
Oglądałem mało meczów Serie A, ale w LM i na MŚ widziałem grę Muntariego, który bardziej grał właśnie na pozycji mediapunty. Wymuszone to było ze względu na grę w środku Appiaha i Essiena. Śmieszna wydaje się być propozycja prezesa Udinese, który powiedział, że za 15 mln funtów może puścić Sulleya :shock: Oszalał gość.
Mascherano i Diarra to moi faworyci. Cena za byłaby podobna. Myślę, że 25 mln funtów to maksymalna kwota jaką trzebaby wyłożyć. A przy Carricku defensywny pomocnik jest potrzebny, bo Michale to typ środkowego pomocnika, który czasem moze się nie wrócić do obrony.
olson pisze:To w takim razie Mascherano odpada :P ;).
To w takim razie Diarra na Old Trafford?! 8)

Wróć do „Anglia”