W pewnym stopniu moze tak. Ale do Ruuuuuuuda brakuje mu jeszcze trochębagg pisze:Pfff, Trezeguet
Mylisz się baggbagg pisze:Carrick to pilkarz, ktorego gra mi sie podobala. Na dlugo zapamietam jego akcje w meczu z bodajze MU wlasnie, kiedy zrobil niesamowity rajd, aby potem rownie niesamowicie przestrzelic
Też nie chcę mi sie wierzyć w odejście Gattuso z Milanu.bagg pisze:Z czworki nastepcy Keano trudno pokazac tego najlepszego. Watpie w odejscie Gattuso, Muntari jest naprawde b. dobry, ale czesciej widzialem go na pozycji mediapunty niz def. pomocnika. Mascherano pokazal sie na MS ze swojej najlepszej stronyA Diarra to Diarra, za male pieniadze na pewno nie pojdzie.
Oglądałem mało meczów Serie A, ale w LM i na MŚ widziałem grę Muntariego, który bardziej grał właśnie na pozycji mediapunty. Wymuszone to było ze względu na grę w środku Appiaha i Essiena. Śmieszna wydaje się być propozycja prezesa Udinese, który powiedział, że za 15 mln funtów może puścić Sulleya
Mascherano i Diarra to moi faworyci. Cena za byłaby podobna. Myślę, że 25 mln funtów to maksymalna kwota jaką trzebaby wyłożyć. A przy Carricku defensywny pomocnik jest potrzebny, bo Michale to typ środkowego pomocnika, który czasem moze się nie wrócić do obrony.
To w takim razie Diarra na Old Trafford?!olson pisze:To w takim razie Mascherano odpada![]()
.