myślę, ze Ekranas nie jest bez szansczeher pisze:To jak fieldy Dinamo awansuje
to byłoby dobre dla Legii ze wzgledów marketingowych - czysto sportowych już niebardzo. Ale mozna ten temat zostawić, najwyżej w grupie sie spotkajączeher pisze:Szachtar Donieck - Legia Warszawa/FH Hafnarfjoerdur
Moze Tymoschuk do tej pory bedzie grac w innym zepsole Razz ale tak na powaznie losowanie calkiem do rzeczy Exclamation dobrze ze trafili na Szachtar a nie na na Dynamo Kijow - w tyym roku chyba oni sa mocniejsi, chociaz ja chcialem Niemcow Exclamation HSV Exclamation
Czy Legi ama szansę ? na pewno większe niż Wisła z Realem, czy Barcą kilka lat temu. Ale ja bym w hurra optymizm nie popadał, pamiętamy wszyscy jak juz Engel i spółka Wisłe w grupie widzieli, bo przecież Anderlecht jest w zasięgu
Nie jestm kibicem Legii, gdyby trafili na Arsenale to wiadomo komu bym kibicował [i w którym sektorze bym siedział
ja nie mam wątpliwosći, Benfica jest zdecydowanym faworytem, grali z Barcą prawie jak równy z równym, mają bardzo dobrych piłkarzy, a Austria ? ostatnio przegrała w lidze z jakimiś patałachamiczeher pisze:Austria Wiedeń - Benfica Lizbona
No tutaj bym uwazal, chociaz Austria to juz nie ten zespol, ktory 2 lata temu wspaniale prezentowal sie w Europie
no ja nie wiem, czy HSV ma większe szanse ? Mają dobry, solidny skład, ale potrafią zawieść kibiców. Nie zawsze grają na 100% swoich możliwosci, pierwszy mecz mogą lekko odpuścić i w rewanżu moga nie dac rady - już to ogladaliśmy w zeszłym sezonie.czeher pisze:Hamburger SV - Osasuna Pampeluna
.... nie mam pojecia Exclamation raczej HSV chociaz jak narazie ich sila ofensywna do najlepszych nie nalezy
Nie wiem za bardzo na co stać osasunę - czy pokażą piłkę jakoą grali w minionym sezonie w lidze ? zdania są podzielone - ja stawiam na 2 remisy i awans drużyny która strzeli więcej bramek na wyjeździe