AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 28 lip 2006, 23:21

A wiec po kolei :P

Wedlug mnie najblizej wylotu z napastnikow jest Nonda ... obecnie przy kwestii ustalania kadry bralbym pod uwage tylko umiejetnosci i forme sportowa a Nonda mnie nie przekonuje przede wszystkim swoim zdrowiem a co za tym idzie nie mozna liczyc na jego umiejetnosci za bardzo. :roll:

Zaufalbym Mido bo cenie jego umiejetnosci i mam nadzieje ze pokaze on wkoncu w Romie ich pelnie. A jak zacznie gwiazdorzyc to kopa na droge i niech spada :P
A tu cos dla niedowiarkow w jego umiejetnosci :

http://www.youtube.com/watch?v=_e7xC2LIB1w&search=mido

Jesli chodzi o obrone to obecnie na zgrupowaniu jest dwoch nowych starych zawodnikow czyli Ferrari i Comotto ktorzy wracaja z wypozyczen ... wiem wiem nie sa to zawodnicy ktorzy ostatnio prezentowali forme Bovo ale mam nadzieje ze dojda do formy i szczegolnie licze na Ferrariego ktory ma udowodnic ze jego dobre wystepy w Parmie do nie przypadek :roll:

Faty to definytywnie defensywny pomocnik i narazie nie robilbym z niego oborncy :P ... ciekawe jak sie odnajdzie przy oolbrzymiej konkurencji do miejsca w srodku pola.

A kolejnym transferem kalibru Mirko bedzie prawdopodobnie Aluo Diarra o ktorego walcza oficjalnie Roma i Galata ... naszczescie sam zawodnik powiedzial ze on woli zdecydowanie Rome :twisted:

Ze sportowym pozdrowieniem ... :P

Wróć do „Włochy”