Boniek jednak wiedzial co robi zatrudniajac Probierza na trenera, widac ze przekazuje swoja filozofie gry swoim mlodym podopiecznym, by grac nieustepliwie i do konca. Wiem ze teraz przemawia do mnie milosc do klubu ale naprawde nie zdziwilbym sie gdyby ci mlodzi pilkarze, niektozy jeszcze niedawno grajacy w III, IV lidze stac bylo na jeszcze kilka niespodzianek i naprawde powalczyc o puchary nawet. Zreszta Widzew nigdy nie gral tylko o utrzymanie...
Szczegolnie sie przygladalem grze Sokalskiego, ktory juz po paru sparingach zostal okrzykniety najlepszym zakupem Widzewa. I widac ze chlopak ma naprawde talent a jak dojdzie do ataku Grzelak to naprawde moze byc jeden z najlepszych duetow napastnikow nazej ligi. Jeszcze jest Wawrzyniak ktory nie mogl grac a jak juz dojdzie to tez mysle ze moze stac sie objawieniem tego sezonu. Nie bedzie to takze zaskoczenie mysle gdyby na mecz z Dania zostalo powolanych paru Widzewiakow
To rzeczywiscie mieszkasz w ciekawej okolicy, zdominowanej przez fanow LKS-u:P U mnie w okolicy zreszta tez wiekszosc za LKS-em ale mnie to nie przeszkadza, juz nie obrywam tak mocna jak kiedysRóżA pisze:Z resztą- za wymówienie słowa Widzew czy też RTS tam gdzie mieszkam (pomiędzy Kozinami a Limanką) grozi surowa kara
RóżA ale rozumiem ze jestes fanem Widzewa, prawda ?