Widzew Łódź (zbiorczy)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 29 lip 2006, 0:35

Dzieki wszystkim za te mile slowa o grze Widzewa. Dla mnie, jako wieloletniego kibica Widzewa jest to naprawde wyjatkowy dzien. Dwa lata czekalem na ta chwile, gdy zobacze peirwszoligowy Widzew i wierzcie mi warto dla takiej gry bylo tyle czekac. Nie bede oryginalny i powiem to co wszyscy juz uslyszeli: Widzew gral z wielkim zaangazowaniem i sercem do gry i naprawde az mi sie lezka w oku zakrecila bo juz mi sie przypominaja stare czasy i mecze Widzewa z Legia, Brendby, Borussia... Widzewski charakter jest naprawde niepowtarzalny i powinienen byc wstrzykiwany kazdemu pilkarzowi, ktory chce grac dla naszego klubu.

Boniek jednak wiedzial co robi zatrudniajac Probierza na trenera, widac ze przekazuje swoja filozofie gry swoim mlodym podopiecznym, by grac nieustepliwie i do konca. Wiem ze teraz przemawia do mnie milosc do klubu ale naprawde nie zdziwilbym sie gdyby ci mlodzi pilkarze, niektozy jeszcze niedawno grajacy w III, IV lidze stac bylo na jeszcze kilka niespodzianek i naprawde powalczyc o puchary nawet. Zreszta Widzew nigdy nie gral tylko o utrzymanie...

Szczegolnie sie przygladalem grze Sokalskiego, ktory juz po paru sparingach zostal okrzykniety najlepszym zakupem Widzewa. I widac ze chlopak ma naprawde talent a jak dojdzie do ataku Grzelak to naprawde moze byc jeden z najlepszych duetow napastnikow nazej ligi. Jeszcze jest Wawrzyniak ktory nie mogl grac a jak juz dojdzie to tez mysle ze moze stac sie objawieniem tego sezonu. Nie bedzie to takze zaskoczenie mysle gdyby na mecz z Dania zostalo powolanych paru Widzewiakow :D
RóżA pisze:Z resztą- za wymówienie słowa Widzew czy też RTS tam gdzie mieszkam (pomiędzy Kozinami a Limanką) grozi surowa kara
To rzeczywiscie mieszkasz w ciekawej okolicy, zdominowanej przez fanow LKS-u:P U mnie w okolicy zreszta tez wiekszosc za LKS-em ale mnie to nie przeszkadza, juz nie obrywam tak mocna jak kiedys :P

RóżA ale rozumiem ze jestes fanem Widzewa, prawda ? :wink:

Wróć do „Polska”