goofii pisze: Zapominaja tylko ze sam Tevez ma rownie bardzo posrane w glowie jak i Ibra ... wiec nie widze tutaj troche logiki :
Mowa Goofii
Adek ale ja nie sądze że transfer Massimo miał wynieś tyle ile żada Lotito wiec jesli Ancelotti widzi go w drużynie to sie ugadają - i transfer Bonery nie zmienia naszych planów. Bo dobrze wiemy że teraz mamy w kadrze 3 obrońców który moga grać i na środku i na flankach. A Massimo to typowe boczny obrońca z ciągiem na bramka i na prawa [jakże potrzebą nam] strone.
Adek_17 pisze:Może to tylko jeden nieudany sezon? A może Zlatan się już wypalił? Sam nie wiem. I chyba nie przekonam się dopóki go nie zobaczę w nowym sezonie. Pytanie tylko czy zobaczymy go na San Siro?
To ja Ci sie postaram odpowiedzieć na te pytania.
Po 1. Drugi sezon pokazał ile jest wart. Zawsze tak jest - obrońcy już wiedzieli czego się spodziewać idt. Wypalił ?
Po udanym debiucie w serie A drugi sezon sprowadził go na ziemie. Mundial to inna bajka. Ale teraz popatrz na to z inne strony - jeszcze jeszcze młody - pierwsze szlify w serie A zbierał w ekipie wroga. Jeśli zasili Milan to będzie może powiedziec że Juve nam go przygotowało do gry w serie A. Bo temat wypalnie nie istanieje. Pytanie czy wyciągnie wnioski ?
Zaraz ktoś może napisać strzelił 7 bramek w sezonie - ale to nie snajper który dostawia noge na 5 metrze to po 1. A po drugie styl gry Juve i zadanie taktyczne Capello spowodowały że to nie Ibra a Trezeguet miał zadanie strzelackie.
Nie lubie porównac typu "Ibra nastepca Shevy" bo Andriya nie szybko ktoś zastąpi. W popszednim sezonie mieliśmy najlepszy atak w europie ale odszedł tak ważny piłkarz że chyba teraz trzeba zaryzykować nie prawdasz ? Szweda może albo lubić albo nie - ja go nie lubie ale cenie za umiejętnosci. Ma roczną umowe z Juve i wszystko zależy od ceny. Za 20 milionów bym go nie kupił ale zdecyduja sami działacze i trener.
Emre ? cisza w eterze