Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post autor: myhalek_acm » 29 lip 2006, 7:41

ja sie zastanawiam na jaką szczególnie pozycje sciaagneli działacze Bonere . Na prawo przez zbyt wygurowaną jak na 30 letniego gracza jakim jest Oddo czy moze na środek w miejsce Stama :?: Ten transfer jest moim zdaniem wiazący sie z odejciem Dario Simicia i jesli Daniele zosatla kupiony na prawą to pewnie wykluczyło to transfer Oddo lub Alavesa chociaz wole tego drugiego.

Ostatnio slyszy sie o zainteresowaniu Di Vaio moim zdaniem ten transfer będzie podobny do transfery Amoroso lub Vieriego Jestem na NIE :!: :!:

Moje wymazone transfery jescze na to mercato; pod spodem moja cena ktor a sadze ze tzeba by zaplacic

Ibra :arrow: moim zdaniem jest to wysmienity napastnik ,lecz mial slabszy sezon co nie znaczy ze przez sezon stracil swoje umiejętnosci a pod okiem Carlo odzyskal by blask :arrow: 20 mln euro

Bufonn :arrow: tego pana nie tszeba komentowac ,ale jego minusem jest jakis calkowity brak wyczycia czy sczescia w karnych :wink: Moze na karne Dida by wchodzil :P :arrow: 20 mln euro

Suazo :arrow: Jesli Cagliari zgodzi sie na wymiane Boriello i Amoroso ,lecz pewnie jesli dzialacze są serio zainteresowani to dołożą jescze te 4-5 ml i atak skompletowany Pipo-Gila-Ibra-David Suazo 8)
:arrow: Amoroso + Boriello + 4ml euro

Jesus Navas :arrow: Bardzo utalentowany zawodnik na prawą strone jesli Foggia nie odejdzie bo brakuje u na s typowego skrzydlowego prawego pomocnika a Gattuso przesunąc na parasol ochronny Pirlo
:arrow: 10 -15 mln euro

Dani Alaves :arrow: Moim zdaniem jest to gracz dlugo terminowy umiejetnosciami nie odbegającymi od Oddo a jest pozatym duzo mlodszy 22 lata :roll: a jego dodatkowym plusem jest posiadanie hiszpanskiego paszprotu :arrow: 12 mln euro

Emilano Morettti :arrow: lewy obrońca Valenci Wloch z duzymi umiejetnosciemi niezbyt zawansowany wiekowo 25 lat :roll: i dosć tani
:arrow: 8 mln euro

Jarosal Plasil :arrow: na lewą strone ten mlody czech jako zmiennik dal Seedorfa z juz zawansowanymi umiejestnosciami jak na jego wiek 22 lat :?: :arrow: 7mln euro

Moie wymazone transfery odchodzace z Milanu

Kalac :arrow: Gdziekoliek i chociaz z milion euro za niego :P :pray:
Simic :arrow: Podobno Everton chce go kupic z 3 -4 mln euro :pray:
Dalla Bona :arrow: Aek Ateny z 5 mln euro :pray:
Amoroso + Boriello(moze niekoniecznie chce zeby odchodzil) :arrow:
w pakiecie za Suazo
Fiori :arrow: Skoncz ty wresczie tą kariere :P ile lat mozna n alawce siedziec :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”