Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 lip 2006, 12:25

Giancardi ale chyba nie sądzisz że Billy bedzie kims taki jak w popszdnim sezonie Stam ? Nie zapomne jak w popszednim sezonie Liga Mistrzów - Barca Milan - Camp Nou - 120 tysiecy ludzi - Billy w 28 minucie zmienia chyba Nesta :] I wymiatał :] To że ma blisko 40 lat to nie problem. Jest piłkarzem który moze grac raz na miesiąc i nie zawiedzie :!:

Patrz Coloccini ... taki talent. Obronca który 4 lata był wypozycziony do ... Hiszpani. Wrócił na San Siro w młodym wielku i bał się wejśc wślizgiem ok 20 merta :? To ja dziekuje takich leszczy - co prawda w Deportivo gra o wiele lepiej ale to marne pocieszenie ...

Na tą chwile lini obrony to na moje oko:

Sergio - Kala - Nesta - Cafu

Oby Paycnka grał Jankulovskim za Sergio - przynajmiej co jakis czas - Może tam tez grac Kala czy Paolo - sądze że na 90% przyjdzie Massimo Oddo wiec zluzuje Cafu. Na prawej może grać Bonera czy Simic zaleznośc od rywala. I co źle jest ? :> Wiesz Zambrotty im nie daruje ale życie :P

Linia pomocy ? podstawowa gra cały czas swoje. Jesli nadal bedzmi grać [4-3-1-2] to spoko. Pirlo cofniety drygent - Kaka za napadem - Rino i Seedorf - mają zadanie grac piłki na obiek czy zchodzić do środka - wtedy wymaga Ancelotti by obrońcy byli jak skrzydłowi.

A piłkarze tacy jak Vogel - Ambro czy Brocchi to rezerwa - i nie wiedz w tym problemu - jesli taki mistrz podania jak Rui Costa siedział na ławce to wybacz.

Narazie trudno jest oceniać system czy skałd bo mercato trwa i jestem przekonany że jeszcze nas zaskocza pozytywnie jak wczoraj...

Forza Milan :]

Wróć do „Wracając Do Meritum”