Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 lip 2006, 16:40

Nerwowy ale pisze Ci po raz 5 nie ma juz opcji wymiany na lini Milan Newcastle :!: Sroki kupili Duffa z Chelsea - Emre strzelił gola odzyskał radośc zycia i nie ma tematu Emre - Jankulovski. Uczepiłeś sie jednej plotki jak :P Ja też lubie Turka bo lewa nogą może krawaty wiązać ale szanse są małe mi. dla tego że to była kaczka mercato :wink:

A kolejna sprawa to bardzie fajnie to opsiałes ale kto to Alves ? :shock: kupili go ? czy zmieniamy temat na "marzenia rossonerich" ? Przeciesz powiedział wyraźnie młody Canarionhos nie interesuje go gra w Serie A - o.k ja wiem nie jeden tak mówił :P ale ani plotek nie ma jakiś nowych a Ty go w skłąd wstawiasz. Prosiłem Cie już wcześniej...
Adek_17 pisze:No dałeś mi teraz do myślenia... i może to nie jest taki zły pomysł? [...]

Wiesz konkurencja duże tym bardzie jak Kala odżył na maxa na środku obrony. Ale wtedy podobne sugestie na temat gry Ambro na środku pisała prasa gdy własnie byl kłopot ze urazami. Ancelotti coś tam mówił że nie zrobi tak że damy rade i było jak mówił. A szkoda bo może warto.

Juz jest :]
Obrazek

Były kapitan klubu z Ennio Tarini będzie grał z numerem 25 :twisted: Mówi że nadal nie wierzy w to co się stało - potem troche cukru i git - 15 dni trawy negocjacje .

Cio ciekawe są plotki ze Bonera kosztował tylko 2,5 miliona euro :shock: plus Sami Dalla Bone - Klub nie podał sumy wiec są spekulacje [normalka] ale coś nie chce mi sie wierzyć że 2,5 - Viola dawał chyba 6 melonów i gracza :roll: zresztą jak by kosztował tylko 2,5 to Braida odwalił kawał dobrej roboty.

Powodzenia Danele :!:
Forza Milan :!:
Ostatnio zmieniony 29 lip 2006, 17:26 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”