Nie wiem doprawdy co wy widzicie w tym Torresie. Owszem jest swietny techinicznie, szybki i ma insynkt srzelecki, ale poki co brakuje mu sily fizycznej do gry na wielkim poziomie. A w dzisiejszej pilce na pierwszym miejscu stoi wlasnie sila. Poza tym jest zbyt drogi, jak na swoje umiejetnosci. Zreszta Hiszpanie z reguly nie sprawdzaja sie w Seria A, wiec to jeszcze bardziej zwieksza ryzyko tego transferu. Ja jestem na nie.
Co do Ibrahimovicia to rzeczywiscie wyglada na to, ze macie spore uprzedzenie do tego zawodnika. Patrzycie na niego przez pryzmat jego wybrykow i slabej formy w ostatnim sezonie. Natomiast zapominacie o klasie jaka reprezentowal grajac w Ajaksie, czy w pierwszym sezonie w Juventusie. Czy juz nikt nie pamieta, kiedy Real skladal Juve za tego zawodnika propozycje transferowa rzedu bagatela 80 mln euro ?! Na byle kogo sie tyle nie wydaje. Nikt rowniez nie stara sie doszukac przyczyn jego slabszej dyspozycji w ostatnim czasie starajac sie na sile postawic na nim krzyzyk. Ja wam natomiast mowie, ze ten zawodnik ma papiery na wielkie granie, ktore nie dosc, ze pozwalaja mu na przejscie do Milanu to jeszcze gwarantuja Rossonerim pewnosc dobrze wykorzystanych funduszy, gdyz nie ma opcji, aby sie u nas nie sprawdzil.
Na transfer Buffona zapatruje sie juz nieco bardziej sceptycznie. Jesli trafi do Milanu to uznam to za spora niespodzianke. Zreszta transferow oczekiwalbym dopiero po decyzji UEFA odnosnie naszej gry w LM.
No i na koniec oczywiscie witam Ewe, jak i innych nowych uzytkownikow, ktorych wczesniej nie zdazylem powitac.
Forza Milan !!!