Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: No_Name » 30 lip 2006, 11:08

Byłem na Reymonta, i napisze pare słów o meczu ;]
Do obrony nie mam zastrzeżen, Cleber zdecydowanie najlepszy z obrońców, każda piłka była jego, madrze zagrywał, pare razy popisał sie podaniami na 40 ,50 metrów na skrzydło. Do brmkarza również sie przyczepić nie moge wyjął dwie piłki i chwała mu za to.
Pomoc, zupełnie nie istniała, Sobolewski jak widać dalej forma z Mundialu, Burns słabo, Chiacu jakby go trema zjadła, Zienczuk także niczym szczególnym sie nie popisał, duzo strat w środku pola, piłki nie dokladne. Napastnicy, Paulista jedyny ofensywny piłkarz który chciał grać i grał. Stworzył pare sytuacji, dryblował, strzelał podawał. Dokładnie tak powinien grać każdy piłkarz Białej Gwiazdy. Kryszałowicz ? Jeden Wielki LOL ! Jemu sie biegac po boisku nie chce, zwinność ma jak 75 letni staruszek. Już po pierwszej połowie powinien zejśc a na jego miejsce wystawić młodego Małeckiego, a tu 85 minuta i zmiana, Wchodzi Głowacki za Kryszałowicza, już wtedy było widać ze Petrescu broni wyniku. Także mam żal do niego dlaczego nie wystawił Cantoro, kibice domagali się tego skandując jego nazwisko paro krotnie. Bez wzmocnien w postaci napastnika nie mamy co marzyć o odbraniu Legii mistrzostwa, a w Pucharze Uefa odpadniemy szybko tak jak rok temu...
Panie Cupiał ! Wzmocnien potrzeba Wzmocnien !

Btw. Nie dziwie sie Petrescu widać ze chłop sflustrowany brakiem transferu napastnika.

Teraz wyjazd do Gdyni, będzie ciężko, ale może juz będzie jakis nowy napadzior :)

Wróć do „Polska”