Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 lip 2006, 13:07

nerwowy pisze:Wprawdzie mowicie, ze transfer Oddo jest niemalze taki pewny, ale mnie zastanawia dlaczego wlasciwie tak dlugo tocza sie negocjacje pomiedzy klubami o tego zawodnika, ktorego mozna bylo miec swojego czasu za 5 mln euro

Nerwowy nie zrozum mnie źle bo to brzydko zabrzmi ale - Lazio samo przyjdzie ... A w zasadzie Lotito - wczoraj Oddo mówił że ma wode że chce odejśc - mówi ze ma obawy co teraz zrobili Lotito jak Milan kupił Bonere - i że nadzeja pozostaje.

Rossi na pewno "Ł" ?

Masz racje że to moze być kolejny serial i tak jak mówi sam zainteresowany to prasa go sprzedaje - nie ma sensu pisac bo 1% szans ma klub - tym bardzie że nie wiemy jaka jest prawda na temat zaległośc Atletico wobec Milanu - piszesz ze czytałeś wypowiadz jakiegoś znawacy hiszpaniskiej ligi - wiesz ja cztałem gdzies że transfer mi. Aguero jest za pieniądze z uzyskane ... Torresa :roll: także rozumiesz mnie ? albo inaczej ostatnio tu w temacie Hunter pisał wypowiedz znawcy rynku mercato dla którego Buffon zasili Milan - jak nic - wiec albo trzymają z tymi klubami Ci znawcy o których mówią albo tacy z nich analitycy jak z nas :P

Wez pod uwage jeszcze jedną rzecz - United sprzedali Ruuda za 15 milionów - za te pieniądze nie sprowadza El Nino - jest Rooney, Saha, Smith a i jeszcze jeszcze ... Glazer - a trzeba wzmocnić linie pomocy Czerwonych Diabłów - Carrika i kto ? potrzeba 35 milionów no może 20 by druga linia "działała" A tak poza konkursem czy oprócz prasy sam Alex Freguson mówił o ofertach za Nino ?

:shock: No prosze ciekawa wypowiedz Antonio Sanz'a - jak El Matador :lol: ciekawe co miał na myśli ? nie możemy ? Aga a skąd to jest news - wypowiedz ?

Wróć do „Wracając Do Meritum”