Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 30 lip 2006, 14:03

Rossi pisze:
Corinthians pisze: Aguero w pomocy
A dlaczego nie?? Z takim wejsiciem na szybkosici i dryblingeim gra w pomocy nie powinna mu sprawić zadnego problemu ( mam tu na myśli gre tuż za napastnikami). Oglądałęm pare meczy Indepediente i Montoya czy jakoś tak grał bardziej z przodu a Aguero za nim nawet bliżej prawej strony jako skrzydłowy i świetnie mu to wychodziło. Chyba w meczu z River stzelił dwie bramki po wejsiciach z deugiej lini :roll: Wieć nie widze przeszkód aby grał za dwójką Kezman - Torres.
Aguero to napastnik. Owszem, potrafi sie cofnac po pilke, wejsc ze srodka, ale on jest po prostu napastnikiem, i nie wiem czy moglby caly mecz zagrac ofensywny pomocnik, tymbardziej na skrzydle. Moze i poradzilby sobie na pomocy, bo talent ma ogromny, ale czy oplaca sie takiemu zawodnikowi, ktory mimo zaledwie 18 lat jest juz bardzo rozwiniety pilkarsko zmieniac pozycje?
Mam tu ustawienie Los Diablos Rojos z ostatniej Clausury:
Obrazek
Co prawda nie grali tak w kazdym meczu, ale El Kun zawsze byl w ataku.
To, ze on jest pomocnikiem to jest mit, wymyslony przez nie wiem kogo i wszyscy sie trzymaja tego mitu.
Oczywiscie, ze Aguero to nie jest napastnik kalibru Palermo czy Crespo, ze stoi w polu karnym i czeka. Kun jest bardziej kreatywny, wiecej biega i wiecej sie cofa.
W meczu z River Independiente gralo z kontry, dlatego Sergio mial okazja na takie wejscia, chociaz on w kazdym meczu lubi tak sie zachowac.

Wróć do „Hiszpania”