Mercato Rossonerich

K u b a
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: K u b a » 30 lip 2006, 14:09

Kaka_ACM ja się o Rickiego nie boję. Real może sobie o nim co najwyżej pomarzyć. Zresztą samo źródło tego newsa - Telemadrid - też o czymś świadczy. ;)

Co do Ronaldo: o ile mnie pamięć nie myli, to Galliani mówil kiedyś na konferencji, że wyklucza sprowadzenia Ruuda i właśnie Ronaldo. Więc o to bać się raczej nie musimy. :D

Myślę, że niespodzianką byloby sprowadzenie Teveza. Jest łączony z wieloma klubami - m.in. Chelsea, Man Utd i Interem, ale z Milanem raczej nie... :roll: Szczerze powiedziawszy nie znam za bardzo Teveza, widziałem go jedynie na Mundialu, gdzie nie popisał się. Z drugiej jednak strony zainteresowanie się nim tak wieloma klubami też musi o czymś świadczyć... Ogólnie mam neutralne nastawienie do tego transferu.

Diarra myślę, że nie jest nam potrzebny. Poniżej 30 mln euro na pewno nie zejdziemy, więc myślę, że należy dać sobie z nim spokój. Jedyne wzmocnienie pomocy, jakiego bym sobie życzył to sprowadzenie Ze Roberto za darmo.

Poza tym myślę, że jeśli Buffona nie uda się sprowadzić, to powinniśmy zainteresować się Amelią. I należałoby jeszcze wzmocnić obronę - kilka dni temu były plotki, jakoby Milan rozważał rozpoczęcie negocjacji w sprawie Alvesa. Mam nadzieję, ze to właśnie on zawita na San Siro. :) Podobno prezes Sevilli chce za niego 12 mln Ł, czyli ok. 18 mln. euro, ale myślę, że moznaby zejść do ok. 15. Ew. gdyby z Alvesem nie wyszło możnaby zainteresować się Barzaglim, ale negocjacje z Palermo mogą być trudne ze względu na to, że weszliśmy na ich miejsce w CL... :?

Wróć do „Wracając Do Meritum”