komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 30 lip 2006, 14:17

Z pewnością beniaminki miały wejście smoka - szczegolnie ŁKS.
Narazie wszystko można powiedzieć jest w dobrej formie mecze ze zwycięzcami i bramkami. Mam nadzieję, że dzisiaj w Poznaniu bedzie tak samo. Zawiodła z pewnością Wisła, bramka z karnego i do tego niepewność zwycięstwa do końca to nie jest to czego większość od nich wymaga, a dodające do tego, ze był to mecz tylko z Górnikiem Zabrze, ktory do faworytów nie bedzie sie zaliczał.
Legia racej spokojnie wygrała, a co ważne grała takze ładnie, a Brazylijczycy byli najaśniejszymi punktami i widac, ze sa trafionymi zakupami.
Troche więcej sie spodziewałem po Arce, a tu Korona w bardzo łatwo ich pokonała i to na ich terenie. Trzy brameczki pokazały, ze mimo braku obecności i Kiełbasy i Gajtka w Koronie sa osoby, ktore potrafia zdobywac bramki.
Ciekawie takze zaczyna byc w Bełchatowie, autorska paczka Oresta, co najważniejsze Polska paczka. Przyjemnie sie ogląda drużynę, która ma w "11" w skladzie samych Polaków a do tego gra ładnie dla oka i myśle, że Bełchatów juz teraz trzeba poważnie traktować.
Co do beniaminków :arrow: Widzew ograł Groclin co patrząc na ławkę trenerska czyli Liczke nie było trudne. Jakos nie trawie kolesia i wydaje mi sie, ze bedzie pierwszym do odstrzału. ŁKS pokazał piłkę do, której Brazylijczycy Ptaka jeszcze nie dorośli przynajmniej w Polsce. Razej nie wygląda to dobrze i nic nie wskazuje zeby było lepiej. Czym wiecej Brazylijczyków tym gorsze wyniki i bedzie spadek.

A dzisiaj KOLEJORZ

Wróć do „Polska”