Lekkoatletyka

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 30 lip 2006, 23:49

gilardino pisze:Dziś mamy taki mały sukces.Nasza Polka Bejnar wygrała bieg na 200m w dobrze obsadzonym mityngu w Norymberdze.

Mityng byl srednio dobrze obsadzony, ale w tym biegu w ogole nikogo dobrego wlasciwie nie bylo. Tak czy inaczej cieszy rekord zyciowy i kolejny bieg ponizej 23 sek.

Bardziej mnie zadawalaja wyniki sprinterow - Chyly 10.31 i Jedrusinskiego 10.36 a takze sztafety - 38.80 co dobrze prorokuje w kontekscie zblizajacych sie ME.
Na 1500m Sylwia Ejdys i Renata Plis - raczej nie zbyt znane zawodniczki ustanawiaja wartosciowe rekordy zyciowe w granicach 4.09.

Ale najbardziej mnie cieszy powracajacy do formy Marek Plawgo ktory wczoraj na Beskidian Athletics uzyskal 46.17 na plaskie 400 M.
Anrtur Noga i Wojciech Jurkowski dobre wyniki uzyskali tez na 100 m ppl choc na nizszych plotkach gdyz sa juniorami i beda jednymi z faworytow na tegorocznych MSJ.
fieldy pisze:Dobrze wypadła Krystyna Zabawska.

Czy ja wiem czy tak dobrze ? 18.55 to tak srednio. Niedawno miala 18.79 a zeby liczyc sie w walce o medale trzeba pchac powyzej 19 m.

Wróć do „Inne sporty”