Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 31 lip 2006, 1:43

Messi E2 Ronaldinho wtedy chyba Darek Dzwigała mu zasadził taka bramke nie ? ale jak dla mnie to on zawsze był nie pewny - na tej pozycji Franz ma problem Malarz tez nie pewka - sądze że jak by Mariusz Liberda był do wyrwanie to by go Franz sciągna bo w popszednim sezonie wyrózniał sie na tej pozycji pod okiem Franciszka Smudy. Albo szukać młodych na tej pozycji mamy kliku juz wypromowanych :twisted:

Co do meczu to wielke brawa dla Lecha - przyzna się bez bicia że po tym co pokazał Wisła na początku i 2:0 skreśliłem ekipe Smudy w tym spotkaniu. A tu jedna bramka obudziła nadzieje i prosze. Wisła nie grała źle bo naprawde na początku pokazała mądrośc - bramka Sobczaka - klasa. Przy oby zawalił Kotorowski, bo Sobczak mu w krótki zmieścił. 0:2 - dobra mądra gra Wisły - kontry - i Lech ja dzieci w mgle - a potem reaktywacja :twisted: Zmiany dały im kopa. Mecz który trzymał do ostatnie sekundy w niepewnoscie i jeszcze raz pokazał jaka piłka jest piękna :]

Pierwsza kolejka elitarnych rozgrywek Orange Ekstraklasy na plus :] Oby teraz piłkarze szli tym szlakiem. Bo postawili sobie nie lada zadanie.

Wróć do „Polska”