Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 31 lip 2006, 23:14

Czytałem już to bo Bagg mi podrzucił link - i trudno się z goście nie zgodzić - może nie we wszystkim bo pisze to doś subiektywnie ale naprawde ma dużo racji. Wiesz Lakier z tego co ja wiem w Italli same wyroki odebrano z uśmiechem na ustach - a przyznanie scudetta Interowi już z płaczem że śmiechu. Wiec gośc nie pisze tylko o swoim odczuciach. Naprawde osoba Guido Rossi'ego teraz już budzi śmiech - każdy wie o tym że pracował dla Interu i jak Moggi powiedział miał dług. To i tak płacz nad rozlanym mlekiem bo teraz nawet Zorro Zeman :wink: nie wie jak było. I nie wiele by zmienił. Cała ta afera powoduje już wymioty - argumenty że ktoś chciał zniszczyć Juve czy że to spisek Interu są gdybanie bo ja doskonale wiesz była też teorie ze to spisek Berlusconiego na użytek jego telewizji.

Ten felieton jest ciekawy ale jest jedna z teori które sie pojawiła w ostatnim czasie. Każdy szuka winnych - bo tak najłatwiej ale nikt nie widzie jakie beda tego konsekwensje :? przeciesz stracili liga - już traci - popatrz na to co sie dzieje na rynku - plotki ale to nie takie mercato jak dawniej :? Piłkarze wyjechali - Canna Zambrotta ... - zamieszanie z LM Milanu :? nie zagra Milan to kto ? a no Lens ... a czemu nie Palermo ? a no bo może tez kupowało nie ... - żenada. Juz napisałem w tym temacie że chyba każdy fan Juve robi takie oczy :shock: ale mi te spadek Starej Damy nie jest tak naprawde na "reke" bo nie traca tylko oni. Inter zyskał scudetto tylko nawet szanujący sie fan Nerrazzurich wie że to scudetto nie ma smaku nawet Coppa Itali ...

P.S Lakier no przeciesz nie chłopaka :roll: A tak na poważnie to na zdjęciu jest moja nowa koleżanka :wink: Panna - Pozdrawienia dla Ewy :mrgreen:

Wróć do „Wracając Do Meritum”