Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Post autor: Chlopaczek » 01 sie 2006, 12:45

Przyznanie mistrzostwa Interowi albo jak kto woli pierwszej czystej druzynie poprzedniego sezonu bylo kwestia czasu.UEFA tylko przyspieszyla ten proces.
Dla mnie przyznanie tego mistrzostwa jest logiczne abstrahujac nawet od tego czy uwazam taki obrot sprawy za sluszny.
A na koszulce zawsze jest miejsce na tarcze :wink:

W jednym moge sie z wami zgodzic.Dla wiekszosci kibicow Calcio liga wloska nie ma obecnie mistrza.Dla mnie mimo ze scudetto trafilo w rece Interu mistrz Wloch nie istnieje.To mistrzostwo z nadania.Mistrzostwo urzednikow.Kibice Interu moga sie z tym nie zgodzic (news na oficjalnej stronie Interu: "Mistrzostwo sprawiedliwych") ale dla mnie po prostu mistrza wyloni przyszly sezon.Teraz panuje bezkrolewie.
nerwowy pisze:Chlopaczek teraz to mnie oslabiles tym, ze to w koncu UEFA nakazala wylonic mistrza... blabla. Gadaj zdrow. Chyba nie sadzisz, ze uwierzymy, iz Inter nie przewidzial reakcji UEFA planujac wczesniej wszystko w najdrobniejszych szczegolach ?
:shock: :?
nerwowy pisze:Pytam sie w takim razie, gdzie sa dowody winy tych klubow ?
Jestes ostatnia osoba na tym forum ktora powinna krzyczec o dowody.
I mnie tez o nie nie pytaj.Nie mam w zwyczaju udowadniac cokolwiek osobom ktore podszywaja sie pod kibicow innych klubow.

Wróć do „Wracając Do Meritum”