Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 01 sie 2006, 14:16

nerwowy pisze:Nawet nie spodziewalem sie, ze odpowiesz Chlopaczek, bo wiesz ze dowodow nie ma, a jesli takowe nie istnieja to znaczy, iz ta cala twoja paplanina jest calkowicie bez sensu.
Ktos kto w żadnym swoim komentarzu lub poscie nie podał dowodu, wszystkie teorie opiera na swoich wymysłach, wierzy ze sad wydał wyrok bez dowodu itp., zarzuca innym "paplanine całkowicie bez sensu". Czysta hipokryzja. Wiesz nerwowy marnujesz sie na forum, w sejmie zrobisz wielka kariere. Tyle ode mnie.
nie odpisuj, szkoda mojego czasu
Chlopaczek pisze:To mistrzostwo z nadania.Mistrzostwo urzednikow.Kibice Interu moga sie z tym nie zgodzic (news na oficjalnej stronie Interu: "Mistrzostwo sprawiedliwych") ale dla mnie po prostu mistrza wyloni przyszly sezon.Teraz panuje bezkrolewie.
Dokładnie. Żaden powazny kibic Interu nie zachwyca się tak zdobytym mistrzostwem. Byłem mocno zniesmaczony tym co pojawiło się na oficjalnej stronie. Teksty, że teraz mozemy świetowc scudetto itp. były troche nie na miejscu. Myslałem nad tym i potrafie zrozumieć zawodników, którzy byli oszukiwani jednak z tym świetowaniem to lekka przesada.
Nie rozumiem jednak na jakiej podstawie oczernia sie Inter. Bo niby Rossi jest związany z Interem. To znaczy, że nikt go nie kontroluje? Że razem z Morattim stworzył sobie państwo w państwie? Żałosne.

Dla kibiców Juve tych jawnych i tych bardziej skrytych. Lepiej czasami nic nie pisać, bo w waszej sytuacji przypomina to łapanie sie brzytwy przez tonącego. Amen.

Wróć do „Wracając Do Meritum”