Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 01 sie 2006, 14:31

To moze i ja cos napisze. Daleki jestem od twierdzenia jakoby Inter wladal calymi pilkarskimi Wlochami i byl w stanie zrobic taki spisek. Specjalnie poslalem ten link Zazie, bo nie bylo mnie troche w Polsce i nie wiedzialem dokladnie jak sytuacja. Nie wiem jakie powiazania ma Rossi z Interem. Wiem za to, ze jesli w czasie sledztwa byla brana pod uwage opinia publiczna to to troche smiechu warte. Zaza polecil mi jeszcze dzisiejszy nr Pilki Noznej, w ktorej Pan Tomasz Lipinski pisze jakoby 4 kluby zzamieszane w afere mialy zakaz wpuszczania kibicow na stadion. Jesli okaze sie to prawda nie bede juz wiedzial czy sie smiac czy plakac. Scudetto dla Interu nie jest dla mnie scudettem. To chyba normalne. Najlepiej by bylo, aby ten tekst Pana Christiana Rocco skomentowal ktos obiektywny. Ale takich osob na tym forum brak. Mysle, ze i we Wloszech bysmy takich osob nie znalezli. I naprawde, ciezko mi wierzyc, ze Inter, ktory ma klopoty z dobrze przymyslanymi transferami mogl zrobic taka intryge. Ale koncepcja Il Foglio dosc ciekawa.

EDIT: Mam jeszcze pytanie, czy to prawda, ze prokuratura miala zastrzezenie tylko do meczu Lecce - Parma ?! I ze po procesie prezes Corto Federale wypowiedzial te slowa : "Nie było żadnego oszustwa, wszystko odbyło się regularnie. Sezon 2004-05 nie został sfałszowany. Wątpliwości budzi jedynie mecz Lecce-Parma."
Ostatnio zmieniony 01 sie 2006, 14:36 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”