Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 01 sie 2006, 15:03

nerwowy pisze:Natomiast jesli chodzi o dowody to nie moim zadaniem jest je zbierac, tym bardziej ze nie mam takiej mozliwosci. Jednak potrafie za to wyciagac wnioski i budowac na ich podstawie wlasne opinie, ktore sa oparte na realnych przeslankach.
Nie twoją i moją sprawą jest rozliczać włoski wyniar sprawiedliwości. Należy wierzyć, że jest niezawistny i na tym zakończę. Widać jeśli jakieś wyroki zostały ogłoszone to znaczy, że dowody były. Nie mówię tutaj o setkach stron przechwyconych rozmów bo to przecież nie są dowody :lol:
nerwowy żałosne jest twoje wnioskowanie. To tak jakby złapać mordercę na miejscu zbrodni z narzędziem zbrodni w ręku i stwierdzić, że ofiara popełniła samobójstwo :lol: Polecam zaliczenie przedmiotu z logiki może, ewentualnie poczytanie "Ala ma kota" i "Elementarza" - może wtedy twoje wnioskowanie będzie na normalnym poziomie bo w tej chwili służy tylko niepotrzebnym napinkom i wywołuje u mnie i moich znajomych (bynajmniej nie fanów Interu i Calcio, ale orientujących się mniej więcej w sprawie) salwy śmiechu i wyrazy politowania.

Wróć do „Wracając Do Meritum”