afera_mirage

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

afera_mirage

Post autor: nerwowy » 01 sie 2006, 17:31

Girlfromipanema mylisz pojecia. Zreszta zacznijmy od poczatku. Po pierwsze nie chodzi o to, ze bronil Inter, ale glownie o to, iz atakowal Milan. Poza tym okazalo sie, ze na Milan jak nie bylo dowodow, tak nie ma, wiec sie chlopak skompromitowal, jak ten sad pierwszej instancji. Takie jest przy najmniej moje zdanie. Co do tego twojego pojecia obiektywnego "kibica" to takie nie istnieje, gdyz kazdy w jakims mniejszym lub wiekszym stopniu bedzie zawsze skazony wlasnymi aksjomatami. Jednak wcale to nie oznacza, ze musi byc z tego powodu zaraz jakims slepym fanatykiem, o ktorym tutaj pisalas. Wlasciwie to nie bardzo rozumiem po co poruszylas ten temat. Uwazasz mnie za fanatyka ? Otoz powiem Ci droga kolezanko, ze w tej sprawie chodzi o prawde, a nie jakas slepa wiare w wyrok rzekomo sprawiedliwego sadu, co jest szczerze mowiac bardzo watpliwe. Przedstawianie zas swoich racji i wzajemna wymiana pogladow, znacznie sie od siebie rozniacych, w kulturalnie przekazywanej formie, stanowi niezbity przyklad, ze Twoje teorie sa dalekie od rzeczywistosci. Dlatego nie mam pojecia co ma to wspolnego z fanatyzmem i wyglada na to, iz niestety nie bardzo bylas swiadoma tego, co w swoim poscie napisalas.

Wróć do „Wracając Do Meritum”