Girlfromipanema pislas, jak to ogolnie mozna ujac, ze kibic powinien byc z klubem na dobre i na zle. Owszem zgadzam sie z Toba. Powiedz mi teraz, czy Chlopaczek jest z klubem na te zle ? Wprawdzie probuje teraz stawiac sie w roli tego "obiektywnego". Jednak kazdy widzi, ze to nieprawda, bo podczas zlego go niszczyl. Ja bronie Milanu i jego polityki ! Czy to zle bronic swojego klubu ?! Napisz mi Chlopaczek wreszcie, gdzie sa te dowody, bo jak ciebie czytam to wszedzie widzisz winnych, a jednak jak nie bylo dowodow tak nie ma ! Rozumiem, ze twoja wrogosc do Milanu koncentruje sie na mojej osobie, ale czy musi to uderzac w obrone honoru tego klubu i to, ze jako rodzina nigdy nie poddajemy sie falszywym sadom. Napisz mi co zrobil Milan, no napisz mi... Powiedz, w ktorym elemencie popelnilismy grzech, ktory mozesz potwierdzic pewnymi dowodami... Wiesz, ze to tylko farsa i teraz bronisz sie urazona duma, chociaz masz jednoczesnie swiadomosc, ze prawdziwy Milan to ja. Tak Chlopaczek, to wlasnie ja, gdyz Milan to nie tylko jakis tam klub zyjacy transferami, ale to historia, rodzina, tradcycja, czyli to co w dzisiejszej pilce niespotykane. Jezeli ktos nie akceptuje tych wartosci to niech powie mi to wprost, a wtedy zrozumiem z jakim przeciwnikiem przyszlo mi walczyc. Zrozumiem tez, ze mam jedyna racje, gdyz za wartosci ktorym sluze warto zyc, a tym bardziej kibicowac Wielkiemu Milanowi !
Forza Milan !!!
Jeśli ataki na osoby próbujące rzeczowej polemiki z twoimi poglądami będą się dalej powtarzały, pożegnamy się.