kolejny ktory nic nie umie czytacpaku pisze:A już zapomnieliscie o tym Frankowskim który strzelał bramki w Wiśle ? Który zdobywał korone króla strzelców, który wraz z Żurawskim siali totalny piach w obronie przeciwników. Pamięc "kibiców" jest naprawde bardzo ulotna ...
Franek ! Franek ! Franek ! Łowca Bramek !
to rozumiem ze jak masz/bedziesz mial dziewczynę/żonę i przez 5 lat bedziecie sie oboje kochali ale w 6 roku ona Cie zdradzi i odejdzie z jakims innym to Ty jej powiesz"
Kochanie nic sie nie stało, to nic ze kochasz sie co noc z kim innym to nic ze mnie zostawilas , ja ci to wszystko wybaczam i zycze Ci zebys byla z tym kims szczesliwa, bo spedziłem z toba 5 lat a to ze teraz ze mną tak postąpilas to sie nie liczy bo dawaniej bylas super"
jeszcze brakuje zebys chcial tu z powrotem Kalu Uche jego tez bys pewnie chcial bo strzelał bramki, zapewniał zwyciestwa Wisle, ale to ze powiedział kibicom Wisły "pier.... sie" to sie nie liczy , Tobie wystarczyło ze mial na koszulce "Kocham Was" tylko nas nas kochal ze z chwile znowu pokazał nam i Wisle plecy.
gratuluje podejscia do zycia
aha cieakwym czy wiesz co na temat formy odejscia sadzą jego koledzy z Wisły