Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 03 sie 2006, 14:04

No coż trzeba omówić też plotki a nie tylko :roll: Przepraszam ze post pod postem ale zaczełem pisać od nowa bo troche mi to zajeło jak trzeba wkleje albo prosze moda o to - grazie

Dziś dostałem maila o bardzie ciekawej treści - pisał mój informator :P i jego filmy "Wiesz kto namówił Berlusconiego na ten transfer ? Capello ! Tak tak ! Ja bym go lał w modre jak Ty chciałeś tych którzy szukają następce Shevchenki na teraz [ :P ] Pamiętasz słowa Capello Ibra to nowy Van Basten ? aż mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera jak to czytam :evil: co teraz powiesz ? może Kluivert wróci "

Nic nie powiem napisze ... [on dostał inną wersje tego co napisze ] bo bredzi troche ale to szczegół :P

Zlatan Ibrahimović ...

Obrazek

Mimo informacji które dopiegają do nas z Półwyspu Apenińskiego nie jest jeszcze piłkarzem Milanu :!: [jeszcze ?] Teraz pytanie ile prawdy jest w informacjach o derbach - ofertach i zakupie Szweda ? tego nikt nie wiem ... Wczoraj jego agent oznajmił że odejdzie z klubu podczas tego okna ...

Szwed należy do podobnych piłkarzy co np. SuperPippo - "może ich kochać albo nienawidzieć :P" Każdy kto śledzi rozgrywki serie A wie jak udany miał pierwszy sezon w Juve - drugi słaby i to było do przewidzenia. Bo tak jest cześto po zamianie kraju i rozgrywek - Zaliczył słaby mundial i teraz gdy Juve spada odejdzie jak inne gwiazdy. Pytanie czemu Milan ...

Szwed nie jest napastnikiem a la "dostaw noge" co pokazują jego "dokonania snajperskie" Najwiecej bramek strzelił w karierze właśnie dwa lata temu w swym debiucie w serie A :!: 16 A Ajaxie zamiatał obrone rywala ale strzelił "tylko" 13 - inna sprawa że tam jest inna liczba spotkań ligowych ale za to poziom Serie A jakże inny... [mówimy o liczbach w samej lidze krajowej]

Jeśli zasili Milan będzie może ocenić go po sezonie - jest jeszcze inna ciekawa teza :roll: - mianowicie że Juventus "to był taki średnia w drodze do wielkiej piłki" do ogranie sie na tym poziomie serie A dla niego - że Stara Dama przygotowała go to tego by teraz grał inaczej na chwałe nowego klubu - po Ajaxie spróbował czegoś innego i ma już inne doświatcznie a ma 24 lata jak mnie pamięc nie myli. Że teraz może byc tylko lepiej właśnie dzieki Juve - Ciekawa teza nie powiem - ale Ajax to co poziom serie C1 ?

Berlusconi mówi 25 milionów :roll: jak napisałem to jest nie pokojące że mówi publicznie o kwotach itd. Bo świadczy też o tym że może być po zawodach ... Ale spokojnie - Zlatan jest napastnikem który bez wątpienia może może uzupełnić atak Kaka' Gila - w to nie wątpie bo jak go się nauczy by grał dla zespołu to bedzie dobrze ale jakie 25 milionów ? [Juve chce 40 :roll: :lol:] - ma jeszcze rok umowe z Juve wiec jesli sie podstawi i nie podpisze nowej odejdzie za free po sezonie :!: Wiec nikt nie da za niego 40 milionów :!:

Szkoda ze nasi działacze moga mieć inna zdanie niż Zaza :P jest może wart ryzyka transferu ale na miłosc boska nie za taka klase.

Juve chce 40 :!: Parma za Gile chciała 50 :!: Milan daje Juve 25 - Parma dostała 24 ... :roll:

Znów kobiety odegrają swoją role ? :roll: Gust ma to trzeba powiedzieć :P

Liczby nie kłamią to nie typ snajpera ale nie takiego nam trzeba - Gila Pippo to sepy trzeba kogoś kto nie zastapi Shevchenke bo takiego kogoś nie ma :!: Trzeba kogoś kto uzupełni due Kaka' Gila z przodu...

Inter ? Inter walczy o Zlatana z Milanem i juz powinniśmy pić za zdrowie Morattiego :roll: ale to nie takie kolorowe - bo cel jest jeden Luca Toni wiec Inter walczy i nie walczy - teraz jak Milan zdecyduje się zaatakować Viola z ofertą 25 milionów - jestem przekonany że Berlusconi i Moratti podzielą łupy - a Inter musi kupić Włocha bo już się z nich śmieją - wczoraj znów stranieri - jeden Grosso i gdzie ta Italizacja :roll: A przepisy sie zmienia ...

Obrazek

Kibice Juve nadal wierzą - wierzmy z nimi ...

Prosze nie cytować mojej wypowiedz bo nie o to chodzi

Chłopaczek oceń sytuacje na chłodno :P "kochać albo nie nawidzieć" tak się składa ze kocham kogo innego :P 8) i nienawidze też kogo innego :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”