TOUR DE POLOGNE!!!

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 04 sie 2006, 11:59

BartekTS pisze:A sądzisz, że to cos da?
Myślę że zminiejszenie trudności nic nie da (tak napisałem wcześniej) ale jak na dłuuugi przymusowy urlop pójdzie jedno czy drugie wielkie nazwisko to może odstraszy to innych jeszcze niezdecydowanych a spowoduje że obecni koksiarze pomyślą dwa razy zanim wezmą kolejną dawkę. No bo jak rzadko się bada kolarzy to czego tu się bać skoro prawdopodobieństwo na wykrycie jest małe. Częstsze kontrole to chyba jest to :!: i to nie tylko zwycięzców etapów czy wyścigów jak jest chyba teraz ale szersze grono :!: Ciekawe czy Polacy się koksują :think:
BartekTS pisze:Dobrze, że Eurosport bedzie transmitował Tour De POlogne bo TVP to jest masakra.
Ja nigdy do końca nie mogę się zdecydować który kanał wybrać :roll: Na TVP zapraszają czasem fajnych gości ale za dużo jest tam gadania bez podglądu na kolarzy :( i wtedy trzeba przełączyć się na Eurosport :D

Tylko że TdP będzie trwał 4.09 - 10.09 a Vuelta 26.08 - 17.09 - więc co?nie będą pokazywali Vuelty na czas naszego Touru :?: Już nie pamietam jak to było przed rokiem :angry2: :angry:

Wróć do „Inne sporty”