Pewnie ten chłopak posiada wielki talent, ale na tą chwilę nie załata nam dziury w ataku, ani nie wzmocni obrony bo o ile dobrze pamiętam to jest lewy pomocnik. To jest inwestycja na przyszłość, tak jak w przyadku Gourcuff'a. Dobrze że Milan chce kupować młodych i perspektywicznych, ale wydaje mi się że są ważniejsze pozycje do zapełnienia i to zawodnikami gotowymi od razu do gry.gadom pisze:tak jest,chodzi wlasnie o tego andersona.tylko nie wiem czy juz podpisal czy dopiero podpisze kontrakt
A swoją drogą trzeba za niego zapłacić sporą kasę jak na tak młodego gracza. Na transfermarkt.de jest wyceniony na 6,5 mln euro a ile Porto sobie za niego zażyczyło to nawet nie chcę wiedzieć
Ja też myślę, że nie jest to taki zły pomysł, ale patrząc na całą sprawę realnie to bliżej jest Zlatanowi do Interu niż do nas. Berlusconi nie chce dać za Szweda więcej niż 25 baniek i 4 mln rocznie dla Ibry. Juve chce 40 mln a sam Zlatan 5 mln roczniemyhalek_acm pisze:Wiem ze większosć sie ze mną nie zgodzi na tym forum ale ja chce zobaczyc Ibre w milanie bo wzmocnienie napadu jest na gwałt konieczne
Ja jednak liczę, że Silvio jeszcze nas zaskoczy
Pozdro