Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 04 sie 2006, 14:28

Bohater "biało-czerwonych" w meczu z Kostaryką Bartosz Bosacki nie dostał powołania na towarzyski mecz z Danią. Wiadomo już, dlaczego tak się stało.
- Darek Dziekanowski osobiście rozmawiał z Bartkiem po meczu z Wisłą Płock i wytłumaczył mu, czemu nie ma go w grupie powołanych – powiedział „Gazecie Wyborczej” drugi asystent holenderskiego szkoleniowca Bogusław "Bobo" Kaczmarek. - Byłem przy tej rozmowie, bo taka jest zasada bossa, żeby piłkarze o wszelkich jego decyzjach dowiadywali się u źródła, a nie np. z prasy. Wiem, że Darek powiedział Bosackiemu, że jego dyspozycja w ostatnim spotkaniu była daleka od formy reprezentacyjnej.
Jezeli tak naprawde bylo to wg mnie to uzasadnienie jest bynajmniej smieszne :!: patrzac przez przymat pozostalych powolan :roll:
- Sobol - oplakana forma
- Franek - nawet nie widzieli go na oczy, a fakt iz nie zagral bodajze w zadnym sparingu mowi samo za siebie
- Mila - prawie tak samo jak wyzej
- Dudek - tak jak juz pisalem wczesniej - bronil ja pajac

Z drugiej strony dobrze, ze pilkarz dowiaduje sie o przyczynach z pierwszej reki a nie z tv itp

Kazdego dnia w wiekszym lub mniejsyzm stopniu mozemy w mediach zaobserwowac ataki na Leo -niektorych juz niesmaczy ten fakt - ale z drugiej strony czy nie ma w tym odrobine racji :?: - nasza kadra bedzie jedna z najstarszych :!:
Nie krytykuje jak narazie sztabu - leo i Dziekana - ale musze jeszcze raz podkreslic, iz jak narazie jestem rozczarowany - ale zobaczymy co bedzie dalej

A po prau dniach uwazam, jednak ze Boruc nie wydaje sie pewniakiem Leo na pozycje bramkarza a tym bardziej Kuszczak :!: Co do ewentrualnych powolan pilkarzy z polskiej ligi to coraz bardziej w to watpie - w sumie niby czterech obroncow ale ale moze Leo kwalfikuje Lewandowskiego jako obronce a nie jak szanowny Janas jako pomocnika :roll:

Wróć do „Polska”