Reprezentacja Polski (zbiorczy)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 04 sie 2006, 15:23

czeher pisze:Cytat:
Bohater "biało-czerwonych" w meczu z Kostaryką Bartosz Bosacki nie dostał powołania na towarzyski mecz z Danią. Wiadomo już, dlaczego tak się stało.
- Darek Dziekanowski osobiście rozmawiał z Bartkiem po meczu z Wisłą Płock i wytłumaczył mu, czemu nie ma go w grupie powołanych – powiedział „Gazecie Wyborczej” drugi asystent holenderskiego szkoleniowca Bogusław "Bobo" Kaczmarek. - Byłem przy tej rozmowie, bo taka jest zasada bossa, żeby piłkarze o wszelkich jego decyzjach dowiadywali się u źródła, a nie np. z prasy. Wiem, że Darek powiedział Bosackiemu, że jego dyspozycja w ostatnim spotkaniu była daleka od formy reprezentacyjnej.

Jezeli tak naprawde bylo to wg mnie to uzasadnienie jest bynajmniej smieszne Exclamation patrzac przez przymat pozostalych powolan Rolling Eyes
- Sobol - oplakana forma
- Franek - nawet nie widzieli go na oczy, a fakt iz nie zagral bodajze w zadnym sparingu mowi samo za siebie
- Mila - prawie tak samo jak wyzej
- Dudek - tak jak juz pisalem wczesniej - bronil ja pajac

Zgadzam sie z tym. Wyjasnenie jakie dal Dziekan jest nic nie warto w sytuacji gdy powoluje sie Mile, Sobolewskiego i nawet Baka, ktory Bog wie co teraz wyczynia a jego forma na MS byla zalosna. Wiek - 33 lata tez mu nie sprzyja. Nie wiem gdzie tu budowanie kadry chocby w perspektywie ME skoro powolujemy tych samych staruchow. Dzisiaj byl news w onecie ze mamy jedna z najstarszych druzyn narodowych na swiecie - srednia wieku powyzej 28, starsze sa tylko Czechy i... Trynidad.
Jezeli juz teraz nie zaczniemy powolywac mlodych graczy to naprawde mozemy sie niebawem obudzic z reka w nocniku...

Wróć do „Polska”