Formula 1

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 05 sie 2006, 15:19

Jak na debiut tak mlodego kierowcy to jestem naprawde pod wielkim wrazeniem jego jazdy. 10 miejsce i piata linia startowa to super wynik choc nalezy pamietac ze za nim bedzie Schumi i Alonso, ktorzy raczej pozniej polkna Roberta. Najbardziej mnie cieszy fakt ze pokonal kolege z zespolu - Heidfielda co chyba przesadza sprawe ze to Polak juz bedzie do konca sezonu jezdzil a nie Villneuve.
futbolowa pisze:ierwsze miejsce zajął - nie kto inny jak mój mistrz - Kimi Raikkonen, który jutro rozniesie wszystkich w pył, udowadniając, że mały kryzys z początku sezonu ma już za sobą Very Happy

Akurat to ze spisal sie dobrze w kwalifikacjach nie pzresadza o jego powrocie do formy ktora raczej nie jest ustabilizowana. Czesto w wyscigach dopiero to widac gdy popelnia glupie bledy i w ogole nie konczy wyscigow. Poza tym on lubi ten tor, rok temu tu wygral wiec napewno mu latwiej bedzie. Ja tez na Icemena licze bo to fajny gosc, musi sie tylko odblokowac a bedzie rywalizowal z Schumacherem i Alonso w walce o zwyciestwa w wyscigach.

I jeszcze raz wielkie gratulacje dla Roberta. W tym momencie moze w Polsce nie wiele jeszcze osob go zna ale zobaczycie, ze niebawem bedzie najbardziej kojarzonym polskim sportowcem na swiecie.

Wróć do „Inne sporty”