Pływanie

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 05 sie 2006, 18:50

Sasha pisze:Ok ale jakbyś nie wiedziała to w Ostrowcu są rozgrywane MP seniorów (wg mnie najlepszy basen) co po takim jednym. Sa jeszcze fantastyczne w Dębicy, Szczecinie, "Olimpia"

Wlasnie chyba wymieniles wszystkie 50 metrowe plywalnie w kraju + Warszawa. Ale nie powiedzialbym ze sa takie fantastyczne. Zadna z nich sie nie nadaje do przeprowadzenia zawodow o randze mistrzowskiej gdyz nie spelniaja wymogow miedzynarodowych.
Sasha pisze:Nie mówiłem o juniorach że nie pływali na otwartych 50. nietórzy z seniorów też bo nie mają gdzie renować

Ale chyba nie mowisz o zawodnikach, ktorych tu widzimy na ME prawda? Bo przeciez jakos te minima musieli wypelnic a na 25 metrowej plywalni przeciez nie mogli tego zrobic bo to juz inne plwaynie jest.

No ale nie wazne. Liczy sie to ze ku mojemu zaskoczeniu Otylia zdobyla zloto choc nic nie wyszlo z zapowiadanego rekordu swiata. Jutro zdobedzie swoje drugie zloto i tym samym stanie sie jedna z wiekszych gwiazd tych mistrzostw.

Sztafeta tez poplynela na miare swoich mozliwosci choc po Korzeniu wiecej sie spodziewalem. Ale 6 miejsce i rekord Polski to zawsze cos.

Wróć do „Inne sporty”