komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 sie 2006, 0:17

No panowie mieliśmy po pierwszej kolejce złudzeni jak trener Leo :roll: Druga kolejka naszej elitarnej ligo to liga na minus - popszednia na plus. Słabe mecze zabrakło tego co w pierwszej czyli walki, zaangażowanie i soli tej ziemi czyli bramek. Tylko Pogoń na 3:0 - ale to w zasadzie Górnik strzelił dwie :roll: ŁKS walił głowa w mur - a w zasadzie Kmiecik - :shock: nie wiem takie susy jak on stawia to nic tylko zmiana dyscypliny - Wisła słabo - Legia zagrała dla Szachtara :roll: Tylko tam marzyli o takim meczu :P Rozwalił mnie Wdowczyk szkoda że kiedy indziej nie tak protestyował - żenada - mógł mu sędzia po meczu czerwona pokazać nie pluł by mu w twarz, bo tak szybko i nie wyrażnie mówił że tylko pluł. :P błotniki panie trenerze błotniki o okulary :P Groclin w pierwszej połowie rozgrywał obrońcami - długa piłka a noż coś wyjdzie. To za mało na Legie. Lech jedna akcja nie wygra z Zagłebiem nawet tak słabym. Pasy zagrał na plus bo pogli wygrac wiecej. Jak narazie najlepsze wraźnie robią chłopacy z mafi pana Oresta :!: GKS Bełchatów :shock: Mam nadzieje ze jutro Korona z Wisła P. zagrają najlepszy mecze tej kolejki Oby...

Wróć do „Polska”