mecz nie do przebaczenia ...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

mecz nie do przebaczenia ...

Post autor: rebuzz » 06 sie 2006, 1:13

Chodzi mi o spotkania waszych klubow obojetnie czy w lidze czy w pucharach itd, ktorego nie potraficie sobie wybaczyc ze wasza druzyna przegrała ..wiem ze kazdy ma takie mecze, i zadne argumenty z drugiej strony nie docieraja .. po prostu macie ta swiadomosc ze ta porazka byla niesprawiedliwa i niewybaczalna ...

mi sie nasuwa pare przykladow .. oto niektore z nich .

Finał Pucharu Uefa 2002

Borussia Dortmund - Feyenoord Rotterdam 2-3

Mecz na stadionie Feyennordu ( bez sensu z tym boiskiem zrobili .. zeby przynajmniej neutralne bylo :P ) BVB od 30 minuty grała w "dziesiątke" i w dodatku sedzia przyznal karny druzynie z Holandi. Później sie dalej jakos potoczylo ... piekna bramka Kollera ... BVB mocno walczylo ale niestety przegralo ... tego nigdy nie zapomne ... ciagle mysle o tym spotkaniu jako o "poszkodowanym" .. ehh :cry:

Faza Grupowa Ligi Mistrzów 2003 Runda 2

Borussia Dortmund - Real Madryt 1-1

BVB gra dobre spotkanie, prowadzi przez cały mecz 1-0 bo bramce Kollera. przychodzi 93 ! minuta strata w srodku pola przez Amoroso ... i Real strzela bramke na 1-1 .. ehhh .. co za tym idzie Real wychodzi z grupy razem z Ac Milan ... o ile Milan byl w tej grupie lepszy od BVB to Real napewno nie .. no ale trudno .. to juz zweryfikowały wyniki :wink:

było jeszcze pare takich spotkań ale te dwa napewno zostana mi w pamieci do konca zycia ... :)

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 sie 2006, 13:03 przez rebuzz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”