Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 06 sie 2006, 11:11

Chciałoby się napisać nareszcie : ))).Ale ja pisałem, że dziś poradzimy sobie z nimi łatwiej.Ale aż trudno powiedzieć, że wczoraj te zespoły tak zacięcie ze sobą grały.Dzisiaj Polacy pokazali, że jednak różnica klas jest duża, no poprostu brylowali wszędzie, od bloku, w ataku, przyjęciu, no poprostu pokazali, że jednak zasługują na tą Moskwę.Kolejny świetny mecz Świdra, no poprostu prawdziwy 'fajter' [ Włodek rulezz ] w naszej ekipie.Wlazły teaż zaczął dobrze punktować i zatrzymał się dopiero na 23 pkt.Jak Bąbel mówił o syndromie dnia czwartego w dalekich wyjazdach, to w Japonii wydaje się, że obowiązuje syndrom meczu pierwszego, bo tylko wtedy japańce grają jak równy z równym.Szkoda, że nie mamy zawodnika tej klasy co Świder na drugim przyjęciu.Winiarski przyjęcie ma nie do wyj*, ale czasami z atakami gorzej, gra niemrawo, czasem zawodzi i w przyjęciu, a Murek przez ostatnich pare lat raczej spada z poziomem gry.Gdyby tylko znalazł się 2 pewny przyjmujący, to jestem stwierdzić, że ciężko będzie Polaków pokonać na świecie.No i powrót Daniela :).

Fieldy nie oszukujmy się - Serbia powinna zmiażdżyć Japonię u siebie, nie ma co liczyć na ich zmęczenie :).Oni dopiero zaczęli sezon.

Wróć do „Inne sporty”