Formula 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 06 sie 2006, 16:27

Dawno nie oglądałem F1 no ale nie miałem wyjścia i musiałem do tego sportu powrócić :roll: Bardzo dobry wynik Kubicy :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: i mam nadzieję oglądać go już w każdym kolejnym GP. Jednak to chyba będzie niemożliwe bo tam też oprócz wyników liczą się układy. szkoda tych dwóch popełnionych błędów przez Roberta bo bez nich byłby jeszcze wyżej w końcowej klasyfikacji. No ale skoro najlepsi tego sportu tez wylatywali poza tor przy tak trudnych warunkach to nie ma się czemu dziwić, bo przeciez był to debiut Kubicy a zarazem Polaka w wyścigu F1.
Myślałem że jak zwykle się skończy wysokim miejscem Schumachera i odpadaniem jego rywal. Jednak Niemiec też musiał zrezygnować i ostatecznie nie odrobił punktów do Alonso. Niestety jak zwykle po dobrej jeździe zrezygnował także Raikkonen i nie dołożył kolejnego zwycięstwa w swojej karierze. Jedno mnie dziwi - dlaczego w McLarenie nie jechał Montoya tylko de la Rosa :?: Choć jak było widać po jeździe tego drugiego zasługiwał na wzięcie udziału w GP Węgier, no ale Montoya to przeciez wielka firma i obaj jeżdżą chyba w tym samym teamie :think: Tak mi się zresztą wydaje :roll:

Wróć do „Inne sporty”