Formula 1

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 sie 2006, 17:17

Niggaz pisze:Ze względu na Kubicę po raz pierwszy obejrzałem sobie wyścig F1 (nie licząc wczorajszych kwalifikacji, które również oglądąłem) i muszę przyznać, że nie jest to takie nudne jak sobie wyobrażałem

To musze Ci powiedziec że też miałeś udany debiut :P Bo to był jeden z lepszych wyścigów w tym roku ... :shock: co tam się działo ... to masakra - chyba nikt by teraz nie wytypował .... na początek faworyci - Kimi jak nie zimny chłopiec :wink: ale musiał mieć wode - podpalił sie i aż się bałem o niego. Alonso i Schumi mieli walczyć o jakieś pkt z tych swoich odległych pozycji startowych a tu prosze :roll: F 1 :] Ostatecznie nic nie wygrali ale start i potem jazda [zwłaszcza] Alonso klasa - ten deszcze był dla niego :wink: Co prawda nie dojechał i znów może powiedzieć co sie dzieje z Renault - zwłaszcza że Fisicho też zawalił. A był wysoko.

Pedro De la Rosa :twisted: młody Hiszpan pokazał bossa McLaren'a że Montoya to już historia :P Kapitalnie walczył z Niemcem - nawet mimo kłopotów Schumiego pokazał "jaja" - Button zwyciesca ... lubie go i zespoł B.A.R Hondy ale zaskoczył mnie na maxa - obie Hondy bo Rubinho też wysoko - chyba nikt sie nie spodziewał ? [ a jaki stawka u buków :P ]

Kubica - 8) jak dla mnie cudnie :] Zwłaszcza patrząc na to że to był debiut - kto nie dojechał i jakie miał kłopoty - kuźwa marzyłem by przywiósł pkt i prosze :] Zaczą świetnie bo wszedł w pierwszy zakręt na 8 pozycji. Widać jak Schumi i Alosno szli z nim łeb w łeb - ale jak wiadomo ta pechowa "tarka" i strata - [pechowo go obróciło :roll:] - potem znów wraca na 8 pozycje i znów mały błąd :roll: Ja upatrywałem nadzieje w tym że rywale sami sie "wytłuką' :P i tak się stało. Co prawda nie sądziłem że tak czołówka sie posypie. Prędziej "liczyłem" na Buttona, Rubinho czy nawet Heidfled'a a oni jak na złość pokazali się z fantastycznej strony. Fantastycznie że Kubica dojechał na tym 7 miejscu - że mimo już jazdy na deszczowych oponach nie dał sie Felipe Massie ... Jak na debiut czego chceć wiecej ?

GP z cyklu nikt nic nie wie :P tym razem nie Czesi a Węgierski Film ...

Villeneuve jeździ w tym sezonie od początku w BMW - Sauber [12 GP ?] i ma nas chwile obecną 7 pkt w generalce - ... Kubica pojechał raz i ma 2 :] Chyba teraz panowie krawaty z BWM pomyśla i dojdą do wniosku że czasu Villeneuve już dawno miną ... Teraz czas spełnienia Kubicy :P

Wróć do „Inne sporty”