Dokładnie. To, że nie szuka końcowej linii aby do niej dojść i wrzucić tylko szuka gry kombinacyjnej bynajmniej nie jest na minus dla Serba. Jak napisałem - stylem gry bardzo przypomina Nedveda - potrafi grać w środku, ale jego obecność na skrzydle przynosi więcej porzytku drużynie.Sero pisze:Pozatym piszesz, że bardziej szuka gry w środku, ale to też może być plusem dla drużyny. W ten sposób robi miejsce dla Grosso, a w środku robi się przewaga z korzyścią dla nas.
Ja już nie wiem czy warto tyle się męczyć z tym transferem. Sierpień się już zaczął, jeśli Luca miałby do nas trafić to nie będzie to na dniach tylko pod koniec okienka transferowego. Drużyna będzie już po okresie przygotowawczym, mniej więcej zgrana,a tu przychodzi nowy zawodnik... Jeśli te transfer miałby się roztrzygnąć w przeciągu tygodnia to OK, ale jeśli jak piszę miałby przejść np 30 sierpnia to długo będzie musiał się wpasowywać w drużynę.Sero pisze:Według dzisiejszego dziennika La Stampa działacze Nerazzurrich mają zamiar wykonać pewną ciekawą operację na rynku transferowym aby przekonać przedstawicieli Violi do sprzedaży ich snajpera. Ludzie odpowiedzialni za transfery w Interze wpadli na pomysł pozyskania Hernana Crespo z Chelsea Londyn, a następnie zaproponowanie go Fiorentinie w zamian za Toniego.