2.Jeżeli to ja słodzę herbatę i później gdy w czasie jej picia nie mam łyżeczki w środku, to mnie szlag trafia.
3.Nawyk zamykania każdych drzwi, a już na pewno w moim pokoju nie ma otwartych, jak i domowych.
4.Nigdy nic nie noszę w tylnej kieszeni.
5.Sprawdzanie sprzętu w spodniach, co jakiś czas.
6.Mimo, że zawsze ustawiam sleeper w TV, to i tak nie pójde spać jak go nie wyłącze.
7.Pierwsza rzecz po każdym powrocie do domu ( nawet na największych baniach
8.Jeżeli w przedpokoju jest zapalone światło - nie usne.
9.Mimo iż nie jestem pedantem, to każdy mały papierek na moim biurku mnie denerwuje, każda krzywo położona rzecz też.
10.Notoryczne gryzenie długopisów, komórek
11.Nawet w zimie, nie zasypiam z zamkniętym oknem.
12.W moim telefonie nie ma bata, żeby były włączone dźwięki, bo mnie wk... to pikanie i zawsze znajomi mówią, że da się ze mną skontaktować.
13.Dziwny nawyk np. pójścia po nic do łazienki, czy do kuchni przestawić solniczkę - nie wiem czy mnie tak energia roznosi, ale niepotrzebne wycieczki po domu to też moja specjalność.
14.Jeżeli przyjdzie do mnie sms, nie odbieram go odrazu, tylko specjalnie czekam i myślę od kogo może być i robie przypuszczenia
15.Wieczny kompleks tapety na komputerze - no poprostu każdy dzień mógłbym spędzać na szukaniu i zmienianiu tapet.
16.Jeżeli raz dziennie nie zrobie czegoś na przekór komuś, to też chyba jestem chory
Tyle pamiętam narazie.