Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 07 sie 2006, 12:22

RóżA pisze:Nie omieszkam uczcić tutaj również swoich urodzin Twisted Evil

PIJEMY!!!!!!!!!!!!!
lepiej byś w jednym temacie wsyztsko porozlewał a nie tak skaczesz :D

Już jutro Kanonierzy grają pierwszy mecz z Dinamem [wyjazd] ma ktos linka do transmisji ?

na pewno nie zagrają Titi i Jens - w dodatku ma nie jechać Cole, co oznacza, że jego odejscie jest już bardzo bliskie.
Na lewej stronie zagra najprawdopodobniej Flamini, bo Clichy nie jest jeszcze gotowy do gry. Ciekawe jak sie zaprezentuje Rosicky, bedzie to pierwszy jego emcz w tak waznym spotkaniu. Oby dał z siebie wszytsko. W ataku spodziewam się zobacyzć Ade i Robina. Na bramce na bank zagra Almunia, dalej - w obronie: Eboue, Kolo, prawdopodobnie Djourou [choć tu może jeszcze Hoyte'a wystawić] na na lewej Flamini.
Pomoc to największa niewiadoma, jak dla mnie. Wenger ma duże pole manewru, Gilberto, Cesc, Reyes, Rosicky, Freddie, Hleb - 6 piłkarzy, zktórych 2 będzie musiało usiąść na ławce, skoro ma zagrać Rosicky, to albo na lewej zamiast Reyesa, albo w środku za kogoś z dwójki Cesc- Gilberto, sam jestem ciekaw jak to Wenger ustawi - gdyby chciał ich 3 wystawić - to będzie msuiał zagrać 4-5-1 z jednym napastnikiem i tak moze zrobić, gdyż. Ade, czy Robin - tez moga atakować z głębi pola.
Wątpię aby Wenger zaryzykował i zagrał 3 w obronie - bo takich wariantów nie ćwiczył. Choć to pozwoliłoby skorzystać z większej ilosci graczy w ofensywie.
Myślę, ze wsyztsko się rozstrzygnie jutro - Wengewr weźmie pod uwage dyspozycję dnia.

Zadebiutował miał jutro Theo Walcoot, ale jednak nie jedzie do Zagrzebia - ma jakiegoś wirusa i sie leczy

Podobno Lupoliego chce wypozyczyc Preston - jestem na TAK

Wróć do „Anglia”