Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 07 sie 2006, 19:56

duch99 pisze:No chyba jedynie tu mam pewne wątpliwości. Z tego co słyszałem to Reyes zapowiadał, że nie chcę grać w tym mecz, ale nie wiem na ile to jest prawda.
bzdury - wymysły Marci - przeciez zdementował Jose wszytsko -> patrz mój podpis.
"I did not say these words" - Jose Antonio Reyes

Poza tym na lewej może grac Freddie, który nie pojedzie do Zagrzebia, Rosicky, który nie będzie grał od początku - ma zagrać ok 30 minut [napisalem to w newsie, ale znowu się nie ukazał :lol: ] więc się nie dziwcie, ze nie wiecie :D no i Reyes, który jest zdrowy i gotowy do gry - wybór jest prosty, IMO zagra Reyes od początku meczu na lewej stronie.

Cris7 pisze:Gallas chce odejść z Chelsea głównie dlatego, że Mourinho wystawia go na lewej obronie.Dlatego nie mam pewności czy chciałby łatać dziurę na lewej flance w Arsenalu.
on nie ma być kupiony jako lewy obrońca - tylko srodkowy. Na lewą stornę mamy pikarzy - Flamini, Clichy, Lauren, Hoyte, oraz Cygan jak się Wenger uprze.
Za to na środek mamy ich znacznie mniej - Senderos - kontuzja, Djourou - młody, Hoyte - młody, Cygan - jak się Wenger uprze.
Wiec przydałby się doswiadczony ME i wice MŚ [bo we Francji chyba nie grał Gallas]

Wenger mówił coś o tym, ze ma zamiar kupić 1, lub 2 piłkarzy doświadczonych o uznanej marce.
Powiedizął jendak, ze musi utzrymac równowagę pomiędzy młodymi i doświadcoznymi - żeby szanse mieli równe na grę [talent młodych trzeba pielęgnować, jak kupi samych dobrych i doświadczonych, to się młodzi rozwijać przestaną]

Wróć do „Anglia”