Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 09 sie 2006, 0:38

makis pisze:A Francuz nie dementowal czasem dzisiaj zainteresowania Ribery'm na oficjalnej stronie Kanonierow Question Mowil, ze ma Reyesa, Rosickiego, Walcotta, Hleba i Ljungberga i ze pilkarz OM nie jest mu potrzebny. W sumie ma racje, druga linie macie bardzo silna. Sadzisz, ze to tylko taka gierka z jego strony Question
nie było mowy o tym, ze Ribery mu nie jest potrzebny, mówił tylko, że reyes zagra jeśli będzie taka potzreba, widać potrzeby nie było.
Mógł tylko nie mówić, ze Rosicky zacznie na ławce, skoro wiedział, ze tak nie będzie.
Ju pisałem o tym w temacie Arsenalu - w nowym sezonie na Emirates bedzie grał 1 z piłkarzy [Reyes, Ribery] obaj grac u nas nie będą - bo my nie Chelsea - nie sadzamy reprezentantów róznych krajów na trybunach.
Obojetnie który nie bedzie grał - ja będę zadowolony. Obaj mi pasują
Berik pisze:Wszystkim sie podobal. Ale oceniajac graczy tylko przez pryzmat MS
Przecież Ribery był wybrany chyba graczem sezonu we Francji, nie jest anonimowy, za darmo też nie grywał w 1 składzie Francuzów.
Berik pisze:Wracajac do Reyesa, to gdyby naprawde dawal ostro dupy, to Wenger juz by sie go dawno pozbyl.
Przecież Reyes to jeden z naszych najlepszych piłakrzy, zawsze bardzo ambitny, biega za 3, i dużo podaje, już pomijając wywalczane karne :D

makis pisze:<--- przeczytalem wiec pytam
cały Wenger - nie powiedział, że go nie chce - tylko zapytał gdzie go wciśnie :D odpowiedź jest prosta - na miejsce Reyesa :wink:
Ostatnio zmieniony 09 sie 2006, 0:49 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”