nie było mowy o tym, ze Ribery mu nie jest potrzebny, mówił tylko, że reyes zagra jeśli będzie taka potzreba, widać potrzeby nie było.makis pisze:A Francuz nie dementowal czasem dzisiaj zainteresowania Ribery'm na oficjalnej stronie Kanonierow Question Mowil, ze ma Reyesa, Rosickiego, Walcotta, Hleba i Ljungberga i ze pilkarz OM nie jest mu potrzebny. W sumie ma racje, druga linie macie bardzo silna. Sadzisz, ze to tylko taka gierka z jego strony Question
Mógł tylko nie mówić, ze Rosicky zacznie na ławce, skoro wiedział, ze tak nie będzie.
Ju pisałem o tym w temacie Arsenalu - w nowym sezonie na Emirates bedzie grał 1 z piłkarzy [Reyes, Ribery] obaj grac u nas nie będą - bo my nie Chelsea - nie sadzamy reprezentantów róznych krajów na trybunach.
Obojetnie który nie bedzie grał - ja będę zadowolony. Obaj mi pasują
Przecież Ribery był wybrany chyba graczem sezonu we Francji, nie jest anonimowy, za darmo też nie grywał w 1 składzie Francuzów.Berik pisze:Wszystkim sie podobal. Ale oceniajac graczy tylko przez pryzmat MS
Przecież Reyes to jeden z naszych najlepszych piłakrzy, zawsze bardzo ambitny, biega za 3, i dużo podaje, już pomijając wywalczane karneBerik pisze:Wracajac do Reyesa, to gdyby naprawde dawal ostro dupy, to Wenger juz by sie go dawno pozbyl.
cały Wenger - nie powiedział, że go nie chce - tylko zapytał gdzie go wciśniemakis pisze:<--- przeczytalem wiec pytam