Włoskie talenty

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: 'Del Piero' » 09 sie 2006, 16:32

Zaza pisze: A Okaka ma chyba Włoskie obywatelstwo :wink:
Na pewno... Przecież urodził się we Włoszech...

To zdjecie moze duzo mówić:
Obrazek

Zaza pisze:A Rosi też ciekawy młokos :twisted:
No tak Rosi i Okaka, zapomnialem o tych 2 pilkarzach... Pamietam że wzrócilem uwage na gre Rosiego w meczu Juventus - Roma (Puchar Włoch), nawet Aleandro asystowal w tym meczu, podajac piętką.
ATI pisze: Ja mam takie pytanie odnośnie Giuseppe Rossi'ego. Ma on paszport zarówno włoski jak i amerykański. Więc kim on jest na prawdę? Gdzie się urodził? Jak się ma sprawa z jego rodzicami?
Giuseppe urodził się w USA.
Despite playing for Italy at under-age level, he is still eligible to declare for the United States. However, when the US offered him a spot on the 2006 FIFA World Cup squad, he turned them down: "I also knew if I took that chance, I would never be able to play for Italy, which has been my dream virtually since the day I was born." "I had to tell the USA the truth. I know it will be far harder trying to get in the Italian team than the United States but I have absolutely no regrets about the option I have taken."

Przegladajac sklady róznych druzyn przypomnialo mi sie ze w Parmie dosyc dobre noty za gre (10 meczów) zdobywal Marco Rossi (ur. 30/9/1987)

Wróć do „Włochy”