Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: PiDi » 09 sie 2006, 18:34

Widzę, że sporo na tym forum prawdziwych kibiców LFC, o czym sądzą daty postów: 05.08 (mój :? ), 07.08 (też mój), udzielajcie się, jak na was, kibiców Liverpoolu przystało w tym temacie, OK? Nikt nawet nie wspomina o dzisiejszym meczu z Maccabi, pierwszym w tym sezonie meczu o stawkę dla Liverpoolu, który dzisiaj kilka minut po dziewiątej rozpocznie się w Liverpoolu. Na pewno nie zagra Kewell (zapalenie stawów w nodze), problemy zdrowotne mają też Warnock i Agger, ale według ostatnich doniesień z nadwyrężoną łydką zmaga się Aurelio. Powinniśmy uważać na Colauttiego, napastnika Maccabi. Liverpool powinien wyjść w składzie: Reina- Finnan, Carragher, Hyypia, Riise- Pennant, Gerrard, Xabi Alonso, Zenden- Bellamy, Crouch, choć możliwe są zmiany w składzie takie jak np. gra Momo Sissoko czy Fowlera. Widzę tu zwycięstwo, ale niczego nie można być pewnym, sam Gerrard mówi o gotowości do walki jednak bez lekceważania przeciwnika. Czym było jednak ostatnie 0:5? Czy wtedy każdy przykładał się tak jak będzie przykładał się dzisiaj? Miejmy nadzieję, że nie. Craig Bellamy mówi nam w przedmeczowych zapowiedziach o tym, że dziś da wszystko. Ja osobiście potrzymam go za słowo do końca meczu (jeśli przed końcem nie zostanie zmieniony przez wspomnianego już przeze mnie Fowlera) i myślę, że dzisiaj cosik ustrzeli. Niemożliwe jest to, by nie strzelić bramki- nienajlepiej byłoby jej nie stracić. Tym zajmie się nasza siła defensywna już bez Hobbsa, Peltiera i Paletty w wyjściowej jedenastce (bo nie wierzę, by Benio mógł nas zaskoczyć i diametralnie zmienić awizowaną jedenastkę). Ciekawe, czy równie efektownymi rajdami jak w sparingach uraczy nasze oczy Pennant, na którego z kolei liczy wielka legenda "Czerwonych" - Ian Rush. Pożyjemy, zobaczymy, w cieniu meczu Legia- Szachtar (który zreszta tez obejrzę) zwróćmy uwagę na poczynania Liverpoolu w dzisiejszym meczu.

LIVERPOOL vs MACCABI 2:1!
(Bellamy 31, Gonzalez 86- Boccoli 29)
09.08.2006, 21.05

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 sie 2006, 23:08 przez PiDi, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”