Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Adi_LFC » 09 sie 2006, 20:17

PiDi pisze:Widzę, że sporo na tym forum prawdziwych kibiców LFC, o czym sądzą daty postów: 05.08 (mój Confused ), 07.08 (też mój), udzielajcie się, jak na was, kibiców Liverpoolu przystało w tym temacie, OK?

Popatrz kilka stron wcześniej,tam były same moje posty :? ... :x Więc nie gadaj...

PiDi pisze:Na pewno nie zagra Kewell (zapalenie stawów w nodze), problemy zdrowotne mają też Warnock i Agger, ale według ostatnich doniesień z nadwyrężoną łydką zmaga się Aurelio.

Nie jest pewny występ Marka Gonzaleza....

PiDi pisze:czy Fowlera

On równierz ma kontuzję...

Powinniśmy wygrać ten mecz ,ale nie będzie nam teraz łatwo... Drużyna musi ponownie w mocnym składzie po długiej przerwie zgrać ze sobą... Zobaczymy ,czy nasi piłkarze dochodzą do formy i w jakim stopniu...

Djimi Traore przeszedł oficjalnie do Charltonu Athletic...Nie znam dokładnej kwoty ,ale jest to prawdopodobnie 2 mln Ł....te pieniądze się przydadzą ,a nawet bardzo....choćby nawet w pozyskaniu Holenderskiego snajpera z Feyenoordu-Drika Kuyta o ,którego stara się Rafael Benitez... Dla Djimiego jest to dobry ruch ponieważ nie znalazłby miejsca w składzie Liverpoolu na dzień dzisiejszy...YNWA Djimi...[/u]

Wróć do „Anglia”