Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

dawdi17
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: dawdi17 » 10 sie 2006, 15:31

A ty dalej z tym najmocniejszym składem... Myślisz, że zależało im tak bardzo na zwycięstwie? Myślę, że zaangażowanie byłoby większe w zwykłym meczu ligowym z Redreativo Huelva czy Gimnastic Tarragona niż w meczu z DC United. Duża ilość zmian, eksperymentalne ustawienie... Skład cały czas się zmieniał, Robinho na ławce, Baptista, Cicinho i Cannavaro... Uważasz, że to było najmocniejsze ustwienie? Chłopie zejdź na ziemie to jest tourne nic więcej... Zreszt rozmawialimy już o tym, ale ty to jednym uchem wpuściłeś, a drugim wypuściłeś... Szkoda słów...

O jaką butelkę... mówi się flaszkę :) Zresztą naczynie możesz wziąć, ja wole zawartosć :). Kiedy było "Hala Cassano"? Wchodzisz na stronę realmadrid.pl i czytasz komentarze o debiucie Cassano (gol zaraz po wejściu Antonio przeciwko Betisowi w Copa del Rey), derbach Madrytu (gol w 2 minucie spotkania strzelony głową z dośrodkowania Carlosa...) i np. mecz otwarcia stdionu imienia Alfredo Di Stefano (stadion rezerw, Antonio też tam strzelał), parę treningów itp.

Komentarze z dzisiejszego (wg naszego czasu meczu) ze strony realmadrid.pl
2006.08.10, godz. 15:02, nata107
cholernie cieszy mnie coraz lepsza forma Cassano :) widać, że Capello ma na niego znakomity wpływ. oby tak dalej! ;)
2006.08.10, godz. 14:25, Wojtek005
to będzie sezon Baptisty i Cassano. Mówie wam
2006.08.10, godz. 14:24, robinhoo_10
Widze ze sie Cassano rostrzelal ...smerfastycznie ;)
2006.08.10, godz. 13:21, dawid156
a tacy wszyscy byli przeciwni Cassano:P i co teraz nagle stal sie bohaterem .
Kiedy bedzie jego brameczka bo juz sie nie moge jej doczekac:)
hala Madrid!!
A to tylko przypadkowe wybrane komenty...
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 15:46 przez dawdi17, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”