Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 10 sie 2006, 23:23

No teraz z pewnością jak grzyby po deszczu wyrośnie masa fanów United. Już nawet fani Calcio deklarują, że bedą oglądać miejmy nadzieje częste występy Tomka w barwach Red Devils. Coś mi się zdaje, że może on liczyć na sporo występów w kadrze MU, choć oczywiście będzie pełnił rolę drugiego bramkarza. Cieszyć powinien fakt, że Kuszczakiem interesowały się kluby z Manchesteru, jak i pewnie i inne zespoły z Premiership. Pokazuje to, że w Polsce mamy całkiem solidne zaplecze brakarskie. A Kuszczak u boku van der Sara oraz z wsparciem całego Manchesteru United ma szansę stać się bramkarzem światowego formatu. Ale się rozmarzyłem... :D

Chlopaczek pisze:W sumie niczego wielkiego nie spodziewalem sie po angielskich kibicach.
Po co musisz takie coś od siebie dorzucać. W każdym kraju są tacy właśnie kibice. Jakiś 13 latek napisał KUSUCK i już obrażasz (ja to tak odbieram) kibiców angielskich. U nas też tworzą się przezwiska typu Ruud van der Wood. A to, że jakiś gnojek sobie żarty robi z człowiek, który coś w życiu osiągnął nie oznacza, że jego zachowanie podzielają pozostali obywatele jego kraju ;).

Wróć do „Anglia”