Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 sie 2006, 10:57

Buffon w Interze ? Jak by Milan kupił Chivu i De Rossiego - Totti też by przeszedł :wink: Rozumiesz co mam na myśli ? siłą rozpędu...

Ronaldo ? Mam ogromną nadzieje że teraz Calderon odegra sie za transfer Kaki ! [o tak zrób to panie prezydencie :!: pokąze ile mozesz :!: ] Mówie "NIE" napastnika typu Trezeguet - Ronaldo - Drogba - bo nie takiego potrzebujemy ... La Gazzetta pisze że Tevez jest teraz "prześwietlany" i teraz inne cel. Ciekawe czy chce naprawde grac juz teraz w europie ? Corriere nadal spekuluje na temat Torresa i Ronaldinho :roll: - El Nino jest tak daleko jak blisko :roll: Ale umowy nie podpisał jeszcze hehe :P

gadom pisze:po wczorajszym finale copa libertadores moze powroci do sprawa transferu do miolanu rafaela sobisa.

Sprawa jest statystycznie 4 razy na miesiąc :roll: Milan starał się o Freda ale Aulas mu zagwarantował gre - mimo mniejszych pieniędzy - teraz z Sobisem kto wie jak "zagrają" - Leonardo może to polecać Rossonerichm. A z tego co wiem to nie napastnik a'la dostaw noge.

Wróć do „Wracając Do Meritum”