Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: (L)egionista » 11 sie 2006, 11:24

vakabayashi pisze:Niestety Brazylijczyk ma jeszcze bardzo duzo pracy przed sobą zeby stać sie piłkarzem kompletnym, duzo go jest wszedzie na boisku, jest ruchliwy drybluje stara sie ciągnąc grę ale notuje tyle strat ile celnych zagrań, jest efektowny a brakuje efektywności no i musi budować mięsnie. Mozliwe ze za rok-dwa bedzie decydował o obliczu Realu
Więc moim zdaniem trzeba go wypożyczyć niech się nie marnuje.To jest przysłościowy zawodnik i musi nabrać doświadczenia żeby był kompletnym graczem.
vakabayashi pisze:Ramos nie przekonuje Capello grając na srodku, w czym włoch ma moze i racje nie najlepsze warunki fizyczne, fakt ze nie jest to jego nominalna pozycja wplywaja na pewno na jakość obrony Realu. A warto pamietać ze jesli sie chce grać z Barcelona Chelsea i wygrywać to nie mozna mieć "średnich" obronców.
No ja też się boje i mnie nie przekonuje jego forma na środku obrony.Nadal mam przed oczami mecz z Arsenalem :evil: i gol Henryego :evil:

EDIT:
vakabayashi pisze:A włoska prasa spekuluje ze Ronaldo to cel transferowy numer 1 AC Milan i Real gotowy go sprzedać za 15mln euro good idea
Nie sprzedali nam Kaki więc :cegła: Do widzenia nie ma tematu o Ronaldo.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, 11:27 przez (L)egionista, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”