Osoby biorace udzial: dwoch redaktorow tegoz dziennika
Czas akcji: wczoraj
- Glupi Inter
- Fakt
- Po co oni kupowali tego Ibrahimovica na 3 tygodnie przed koncem mercato?Chca nam prace zabrac powiedz mi Gianluca?Chca?!
- (przygnebiony) Nie wiem Paolo naprawde nie wiem.
- Tak ladnie przez miesiac sie spekulowalo.Moglismy sobie napisac jednego dnia ze bedzie w Interze drugiego dnia ze w Milanie a nastepnego ze zostanie w Turynie.Przeciez placa nam od ilosci zapelnionych kolumn!
- Placa placa.
- Jesli czegos szybko nie wymyslimy to przestana placic.Dobrze ze zdegradowali Stara Dame o nich zawsze mozna cos popisac.Gdyby nie to to nie wiem jakbym zwiazal koniec z koncem.Tylko ze teraz Inter zabral nam glowny temat.Zakontraktowali Zlatana i nie bedzie o czym pisac za bardzo.Debile.
- Debilem.Ale sprytnie rozdmuchalismy ta afere co nie?W zasadzie dalismy im scudetto a oni tak sie nam odwdzieczaja.Prodi dobrze to wymy...
- Cicho! Mielismy o tym nie mowic.Sciany moga miec uszy.
- Wybacz zapomnialem sie.To moze cos wymyslimy?Moze Drogba?
- Przestan Gianluca o tym pisalo Corriere ostatnio nie mozemy tak zwalac.
- To moze cos mocniejszego?Moze wrocimy do sprawy Eto'o?Albo Huntelaara?
- Nie nie KJH zagral w srode w LM wiec jest spalony.Taka plotka nie przejdzie.A moze tak na Wschod?Slyszales o takim napastniku jak Kryszalowicz?Gra w Wisle?
- Nie nie slyszalem niestety.
- To odpada.Jak ty nie slyszales to Wlosi tez tego nie lykna.
- A Ronaldo?
- (mysli) A wiesz ze to nie jest taki zly pomysl?Idealny temat na 3-4 kolumny.Nie wiadomo co wlodarze Milanu wymysla to dlaczego nie maja wymyslec Ronaldo?Na razie my go wymyslimy a raczej odkurzymy i kasa bedzie.
- (podniecony) To moze od razu zmyslimy jakas wypowiedz Ronaldo?Cos w stylu "Jestem zachwycony ze Milan sie mna interesuje.To wielki klub marzylem o grze w czerwono-czarnych barwach od dziecka".A dla uwiarygodnienia ze to on powiedzial damy cos takiego: "Dementuje zlosliwe plotko mowiace ze jestem gruby".Dobre nie?
- Dobre ale co my jakas Marca jestesmy?Mamy pewna renome.Mozemy zmyslac ze jakis klub sie kims interesuje ale nie znizamy sie do wymyslania wypowiedzi zawodnikow.
- Masz racje przepraszam.Glupio mi.
- Dobra Gianluca wracamy do gry. "Milan zainteresowany Ronaldo"
- Ihaaaaaaa.
- (kreci glowa) Co za dzieciak.
I tak to sie kreci