Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 sie 2006, 12:42

RealFan pisze:Ten pomysł to 30 mln + Ronaldo = Kaka. Mimo, że Brazylijczyk jest najbardziej bramkostrzelny w Realu na przestrzeni ostatnich lat to taka opcja by mnie satysfakcjonowała

Mnie też :P bo mam jeszcze wieksza pewność że nic z tego :P Już widziałem Włoską wersje info Marcy w mercato rossonerich.

RealFan pisze:Wiadomo, że Milan szuka napastnika[...]

Ale nie takiego napastnika - takich strzelających w 5 metrów mamy - Ancelotti wie kogo szuka :]

RealFan pisze:Jak już nie raz można się było przekonać, pozyskanie Argentyńczyka z Corinthians nie jest rzeczą prostą.

Wiesz wiele zależy od tego ile tam Romek naprawde może - a tego nikt nie wiem...

RealFan pisze:Drugą opcją ma być Fernando Torres. Ooo...kto o Hiszpana nie zabiegał [...] Teraz próbuje Milan ...

Od 3 lat próbuje :roll: - jak nie teraz to nigdy :P Tylko Milan ma jedną przewage nad rywalami - stare ukłądy z Atletico i kasa [dług] :] Ma jeszcze taką przewage ze kluby La Liga przegrywaja na starcie. :roll: wiesz co mam na mysli ?

Wczoraj Milan pokonał Atletico 1:0 a wiele się pisało o tym meczu jako rozgrywce w loży honorowej El Riazor :P i tak nic nie bedziemy szybko wiedziec :?
RealFan pisze:Dla Calderona byłby to interes życia,

Ale chyba jednak nie dla niego - może jak poda sie do dymisji i przyjdzie ktoś nowy niż Calderon i Peja :P Bo narazie Galliani mówi Calderon ? nie znam :P :wink: Kto to muzyk :P

Przepraszam że tak odpisałem Ci szczekając :P ale poruszyłeś tyle spraw że wie :wink: Pozdro !

Wróć do „Hiszpania”